Μουρίνιο: «MVP είναι αυτοί που δεν έπαιξαν»

Gazzetta team
Μουρίνιο: «MVP είναι αυτοί που δεν έπαιξαν»

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εξήρε την προσπάθεια όλης της Τσέλσι κατά την πορεία της μέχρι τον τελικό του League Cup και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Τότεναμ και τον Ποκετίνο.

«Οι παίκτες μου ήταν φανταστικοί στη στρατηγική. Είχα μία συγκεκριμένη ιδέα για τον τελικό και προφανώς δεν μπορούμε να κερδίζουμε κάθε τελικό. Όμως οι τελικοί είναι για να τους κερδίζεις και όχι για να τους παίζεις» δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός προσθέτοντας: «Είχαμε μία ομάδα που δεν περίμεναν όλοι, αλλά με μεγάλη ισορροπία, πολύ συμπαγής στη μεσαία γραμμή και τους πιέσαμε πολύ καλά».

Στη συνέχεια σημείωσε: «Δεν αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα. Είχαν μερικές ευκαιρίες. Το φάουλ (με το δοκάρι του Έρικσεν) και τίποτε άλλο. Ελέγξαμε το ματς πολύ καλά. Ξέραμε ότι θα είναι επικίνδυνοι στην αντεπίθεση, αλλά παίξαμε όπως θα έπρεπε να παίξουμε έναν τελικό».

Αναφερόμενος στην Τότεναμ, επισήμανε: «Η Τότεναμ και ο Μαουρίσιο είναι φανταστικοί. Χτίζει μία σπουδαία ομάδα, μας δυσκόλεψαν πολύ και στενοχωριέμαι γι' αυτούς. Κάνει μία σπουδαία δουλειά και έχει μεγάλη εξέλιξη στην καριέρα του. Το συμπονώ, αλλά ξέρω ότι είναι περήφανος με τη δουλειά που έχει κάνει και την ομάδα που εμφάνισε στον τελικό».

Καταλήγοντας, κλήθηκε να δώσει τον MVP του τελικού, λέγοντας: «Θα είμαι ειλικρινής. Για μένα MVP του τελικού είναι ο Κουρτουά, που μας έφερε εδώ με έναν καταπληκτικό ημιτελικό κόντρα στη Λίβερπουλ. MVP είναι και ο Φιλίπε Λουίς, που δεν έπαιξε σήμερα, αλλά έπαιξε φανταστικά σε δύο ματς κόντρα στη Λίβερπουλ. MVP είναι ο Κρίστενσεν, που έπαιξε τόσο καλά κόντρα στη Σρούσμπερι. Όλοι αυτοί είναι MVP για μένα, περισσότερο ίσως και από τον Τζον (σ.σ: Τέρι) και από τους τυχερούς που έπαιξαν σε αυτόν τον τελικό. Στενοχωριέμαι γι' αυτούς που δεν αγωνίστηκαν, αλλά για μένα είναι οι MVP, γιατί για μένα αυτή είναι μία πραγματική ομάδα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα