Νίκη και μόνοι πρώτοι οι Νέοι του Ολυμπιακού

Νίκη και μόνοι πρώτοι οι Νέοι του Ολυμπιακού

bet365

Οι Νέοι του Ολυμπιακού επικράτησαν 2-1 του Αστέρα Τρίπολης με γκολ του Σαλιάκα στο 89' και παρέμειναν μόνοι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα.

Με τέρμα του Μανώλη Σαλιάκα στο 89', ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Κ-20 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο Ρέντη και παρέμεινε μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα. Σημειωτέον στην αποστολή των Νέων ήταν επτά παίκτες που έχουν ανέβει στην πρώτη ομάδα είτε έχοντας κάνει προπονήσεις είτε έχοντας παίξει και ματς (Σαλιάκας, Τσιμίκας, Βατουσιάδης, Βούρος, Λάτσι, Γαρεφαλάκης και Βέργος).

Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς στο 8' όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Σαλιάκα ο Ζήσης Καραχάλιος πήρε κεφαλιά μέσα στην περιοχή και σκόραρε. Ο Αστέρας Τρίπολης αντέδρασε όμως άμεσα και στο 12' ισοφάρισε με τον Καστριτσέα ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά μετά από χτύπημα κόρνερ του Χρήστου. Ο Ολυμπιακός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του στο 2ο ημίχρονο δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γκολ με τον Ανδρούτσο (50' δοκάρι) και τον Σαλιάκα (52', 60').

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα άντεξε στο δυνατό, σκληρό και πιεστικό παιχνίδι των αντιπάλων της και έφτασε στη νίκη. Στο 88' ο τερματοφύλακας του Αστέρα, Παπουρτζής, ανέτρεψε τον Βέργο και υποδείχθηκε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σαλιάκας που με το τέρμα του έκανε το 2-1. Στο 83' ο Καστριτσέας αποβλήθηκε για σκληρό μαρκάρισμα (2η κίτρινη). Οι ερυθρόλευκοι μετά από 19 αγώνες έχουν 55 βαθμούς ενώ ο Ατρόμητος που τους ακολουθεί έχει 53 αλλά έχει δώσει 20 αγώνες.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας σημείωσε μετά από τον αγώνα: «Μπράβο στα παιδιά για τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι και αξίζαμε τη νίκη. Ήταν ένα δύσκολο ματς και ιδιαίτερα για ψυχολογικούς λόγους μετά από τον τρόπο που η ομάδα αποκλείστηκε από το Youth League. Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και μέταλλο πρωταθλητή. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας». Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσιμήτρος, Σαλιάκας, Τσιμίκας, Βατουσιάδης, Βούρος (83' Ιγνατίδης), Καραχάλιος (46' Λάτσι), Χαντζάρας (54' Γαρεφαλάκης), Μεγαρίτης, Βέργος, Ανδρούτσος και Μανθάτης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπουρτζής, Γογωνάς, Παπαγγελής, Καστριτσέας, Βαζούκης, Βελισσάρης, Χρήστου (53' Παπαπέτρου) , Κυριακόπουλος, Τσόφλιος (82' Γαρυφαλλόπουλος) , Σαλαπάτας (61' Συρεγγέλας) και Άσσεν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα