Δάρας: «Δεν είδαμε να αλλάζει κάτι με την αναβολή»

Δάρας: «Δεν είδαμε να αλλάζει κάτι με την αναβολή»

bet365

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας, τάχθηκε κατά της αναβολής με ραδιοφωνικές του δηλώσεις με την επισήμανση πως δεν είδε να αλλάζει κάτι...

Για την απόφαση της πολιτείας να αναβάλλει την 26η αγωνιστική μίλησε στον «Παραπολιτικά FM 90,1» ο Χρήστος Δάρας. Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος του Πανιωνίου:

Για την αναβολή του πρωταθλήματος: «Δεν είδαμε να αλλάζει κάτι, επειδή αναβλήθηκε η αγωνιστική. Τα μέτρα που προτείνει το Υπουργείο είναι πολύ σωστά, αλλά κατά την δική μας άποψη αυτά τίθενται στην αρχή της περιόδου. Δεν γίνεται μεσούσης της σεζόν να πραγματοποιηθούν τέτοιες αλλαγές. Το να αναβληθεί το πρωτάθλημα για μία ή δύο αγωνιστικές κάνει κακό σε όλους και δεν προσφέρει κάποια λύση. Όταν δεν υπάρχει προϊόν, όλοι ζημιώνονται και ιδιαίτερα οι μικρότερες ομάδες, που συνεχίζουν να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους, δίχως καν να αγωνίζονται».

Για τις κάμερες και το ηλεκτρονικό εισιτήριο: «Στην Αγγλία γίνονταν πολύ χειρότερα απ’ ό,τι εδώ και σήμερα τα γήπεδα εκεί είναι εκκλησίες. Δεν νομίζω ότι το πρόβλημά τους το έλυσαν με τις κάμερες και το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Τα αξιοποίησαν, όμως, για να συλλαμβάνουν τους ταραξίες. Και εκεί τους άφηναν στη φυλακή και δεν τους έβγαζαν το ίδιο βράδυ, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα. Εδώ την γλιτώνουν όσοι κάνουν επεισόδια, επειδή παρεμβαίνουν Υπουργοί ή πρόεδροι. Αν, λοιπόν, όσοι έκαναν τα επεισόδια στην Λεωφόρο ήταν σήμερα στην... μπουζού, ποιος θα κουνιόταν; Κανένας! Δεν θα μπορούσε, δηλαδή, η αστυνομία να τους περικυκλώσει στη Λεωφόρο και να συλλάβει όλους όσοι μπήκαν στο γήπεδο;».

Για την συνεδρίαση της Λίγκας: «Τι περιμένετε να γίνει, δηλαδή; Σε κανένα γήπεδο και σε καμία ομάδα δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν όσα ζητάει ο Υπουργός. Ζητάει να διαλυθούν οι σύνδεσμοι. Μπορεί να συμβεί αυτό μέσα σε μία εβδομάδα; Δεν υπάρχει κάποιος που ασχολείται με το ποδόσφαιρο και δεν είναι ενάντια στην βία. Όλοι καταδικάζουν τα άσχημα συμβάντα, διότι κάνουν κακό στο προϊόν τους. Το μόνο που μπορεί να γίνει άμεσα είναι η σύλληψη και η φυλάκιση των ταραξιών, ώστε οι επόμενοι να φοβούνται να πράξουν αναλόγως... Είναι σωστό να μετατραπούν οι Σύνδεσμοι σε Λέσχες φιλάθλων, την ευθύνη των οποίων θα έχουν οι ομάδες. Απ’ την άλλη, όμως, δεν μπορεί κάθε παράγοντας να γνωρίζει τι συμβαίνει μέσα στους Συνδέσμους... Όσοι κάνουν επεισόδια στα γήπεδα συχνά βιαιοπραγούν και σε πορείες ή αλλού. Η αστυνομία δεν τα ξέρει αυτά τα άτομα;».

Για την πορεία του Πανιωνίου: «Ο Πανιώνιος είναι η μοναδική ομάδα που έχει 24 Έλληνες στο ρόστερ της και έναν ξένο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αγωνίζονται οι παίκτες για τη φανέλα. Αγαπούν την ομάδα και τιμούν το ψωμί τους... Η ομάδα είναι μία γροθιά. Εγώ ήμουν 25 χρόνια στον Ολυμπιακό. Μπολιάστηκα και έγινα Πανιώνιος την τελευταία πενταετία. Το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα σε ωθεί να ζεις γι' αυτήν! Οι προσπάθειές μας θα δικαιωθούν, θέλουν - δεν θέλουν κάποιοι και ο Πανιώνιος θα παραμείνει στην κατηγορία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα