Δράμα… ο Άρης! (vid)

Δράμα… ο Άρης! (vid)

Gazzetta team
Δράμα… ο Άρης! (vid)

bet365

Ο κακός Άρης σε ένα ματς με... ατμόσφαιρα Σούπερ Λίγκας, γνώρισε την ήττα στην Δράμα με 1-0 από την τοπική Δόξα! 2500 «κίτρινοι» στο γήπεδο που στο φινάλε αποδοκίμασαν τους παίκτες της ομάδα τους για την εμφάνιση τους.

Ο δρόμος προς την άνοδο για τον Άρη έχει κι απώλειες, αφού σε μια από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις μοιραία γνώρισε την ήττα στην Δράμα από μια ψυχωμένη Δόξα. Σε ένα ματς με έντονο άρωμα από την μεγάλη κατηγορία αφού στο γήπεδο βρέθηκαν περισσότερο από 5000 φίλαθλοι, εκ των οποίων οι 2.500 ήταν εκδρομείς οπαδοί του Άρη!

Κάτι από τα παλιά θύμισε η αναμέτρηση της Δόξας Δράμας με τον Άρη όταν και οι δύο ομάδες ήταν στην μεγάλη κατηγορία. Στο γήπεδο της Δράμας όπου φιλοξενήθηκαν φιλάθλους και των δύο ομάδων έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με την Δόξα και τον Άρη να χάνουν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να πετύχουν γκολ. Οι Θεσσαλονικείς όπως συνηθίζουν άλλωστε στα τελευταία παιχνίδια, από το ξεκίνημα του αγώνα πίεζαν την άμυνα της Δράμας. Στο 3ο λεπτό ο Καπνίδης έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Λιόλιου, με τον τερματοφύλακα της Δόξας να διώχνει ενστικτωδώς σε κόρνερ. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 11΄με τον δοκάρι του Μουδούρογλου. Όλα ξεκίνησαν από την σέντρα του Κυριακίδη, με τον επιθετικό της Δράμας να πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι και με προβολή να σημαδεύει τα δοκάρι της εστίας του Φυσέκη.

Οι «κίτρινοι» μπορεί να είχαν τον έλεγχο του αγώνα και να πίεζαν την εστία της Δράμας, όμως η επόμενη μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους χάθηκε στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Στο 44ο λεπτό μετά από σέντρα του Σανιά, κεφαλιά πάσα του Καλογέρη και ο Πόι εξ’ επαφής σε κενή εστία κατάφερε να την στείλει άουτ. Οι γηπεδούχοι ένα λεπτά αργότερα σε μια γρήγορη αντεπίθεση ο Μουδούρογλου βρέθηκε απέναντι από τον Φυσέκη όμως ο τερματοφύλακας του Άρη κράτησε το 0-0 στο πρώτο ημίχρονο.
Στον επανάληψη ο Ντομπρασίνοβιτς προχώρησε σε μια αναγκαστική αλλαγή με τον Σαμαρά να μένει στα αποδυτήρια δίνοντας την θέση του στον Λιόνη. Οι «κίτρινοι» που είχαν τον Φερνάντεζ στην Θεσσαλονίκη και τον Σαμαρά εκτός παιχνιδιού λόγω τραυματισμού, είχαν κάποια θεματάκια στην άμυνα. Στο 55΄ ο Άρης είχε μια μεγάλη ευκαιρία ν’ ανοίξει το σκορ όταν ο

Ο Πόι πήρε την μπάλα με το κεφάλι, την «έσπασε» αριστερά στον Ν΄Λουντούλου με τον Καράδαη να αποκρούει το πλασέ του Γάλλου σε κόρνερ. Αυτή ήταν η τελευταία ευκαιρία που δημιούργησαν στο παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές του Άρη. Το σκορ όμως άνοιξε η Δόξα στο 71ο λεπτό με απευθείας φάουλ που εκτέλεσε ο Κυριακίδης αφήνοντας άγαλμα τον Φυσέκη. Το γήπεδο της Δράμας πήρε «φωτιά» από τις εκδηλώσεις των φιλάθλων της Δόξας, ενώ στον Άρη υπήρξε απογοήτευση κυρίως από την εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι φιλοξενούμενοι. Το 1-0 ήταν και το τελικό σκορ με τους «κίτρινους» να μένουν πίσω στην βαθμολογία και το έργο τους να είναι πλέον δύσκολο για να διεκδικήσει την πρώτη θέση που θα οδηγήσει στην Football League. Μετά το τέλος του αγώνα οι φίλαθλοι του Άρη αποδοκίμασαν τους παίκτες για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν

Δόξα Δράμας: Καράδαης, Γεωργιάδης, Γελαδάρης, Χαριτωνίδης, Παπαζούδης, Λάσπαντζης, Κυριακίδης, Στόικος, Αθανασιάδης, Ντουτσαρίδης και Μουδούρουγλου

Άρης: Φυσέκης, Γεωργιάδης, Γκόλιας, Σαμαράς (46’ Λιόνης), Λιόλιος , Σανιά, Καλογέρης, Παπαδόπουλος 54’ Νάκας), N΄Λουντούλου, Καπνίδης, Πόι (69’ Κωνσταντινίδης)

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα