Μια παρέα... σφυριών από την Θεσσαλονίκη! (pics)

Μια παρέα... σφυριών από την Θεσσαλονίκη! (pics)

Νίκος Μαρούδας
Μια παρέα... σφυριών από την Θεσσαλονίκη! (pics)

bet365

Η Γουέστ Χαμ μπορεί να μην είναι από τα top clubs της Αγγλίας, ωστόσο έχει οπαδούς και στην Ελλάδα, με τους πιο... φανατικούς να βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη!

Mια παρέα παιδιών αποφάσισε να δείξει την αγάπη της για την Γουέστ Χαμ και έμπρακτα και έτσι δημιούργησε πριν δύο χρόνια ένα group στο facebook ώστε να μαζέψουν όσο περισσότερους μπορούσαν στη Θεσσαλονίκη. Κλείνοντας 2 χρόνια, πλέον η σελίδα της Γουέστ Χαμ στην Θεσσαλονίκη, που είναι και η μεγαλύτερη στην Ελλάδα, μετρά περίπου 500 μέλη από τα οποία αρκετά είναι εκτός Θεσσαλονίκης!

Τα ενεργά μέλη αυτή τη στιγμή στο κλαμπ είναι περίπου 40. Ωστόσο, οργανωμένη εκδρομή δεν έχει πραγματοποιηθεί έως τώρα αλλά είναι στα άμεσα σχέδια όλων, παρόλα αυτά οι περισσότεροι έχουν παρακολουθήσει αγώνες της ομάδας τόσο στο Λονδίνο όσο και στη Θεσσαλονίκη στα 2 φιλικά που διεξήχθησαν το 2006 με Άρη και ΠΑΟΚ αντίστοιχα ως μεμονωμένοι φίλαθλοι.

Το group της Γουέστ Χαμ δεν στεγάζεται κάπου συγκεκριμένα αλλά υπάρχει κάποιο «στέκι» που πραγματοποιούνται οι συγκεντρώσεις των μελών και παρακολουθούν τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας όλοι μαζί σαν να βρίσκονται στις εξέδρες του «Boleyn Ground».

Μάλιστα, το γκρουπ της Γουέστ Χαμ λαμβάνει μέρος στο 1ο Πρωτάθλημα ξένων συνδέσμων 6x6 που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη διαδίδοντας περισσότερο το όνομα της ομάδας και ευελπιστώντας στην προσέλευση νέων μελών.

Υπεύθυνος ομάδας: Μπουρουνσούζογλου Βασίλειος

Δείτε φωτογραφίες:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα