«Ο Μέσι έφαγε περισσότερη πίτσα απ' όσο έπρεπε»

«Ο Μέσι έφαγε περισσότερη πίτσα απ' όσο έπρεπε»

«Ο Μέσι έφαγε περισσότερη πίτσα απ' όσο έπρεπε»

bet365

Σύμφωνα με τον Κάρλες Ρέσακ, ο λόγος που πέρυσι ο Λιονέλ Μέσι δεν έπιασε τα... συνηθισμένα αγωνιστικά στάνταρ, κρύβεται στην... πίτσα!

Η πίτσα αποτελεί την αιτία που δεν θαυμάσαμε πέρυσι το γνωστό Λιονέλ Μέσι. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Κάρλες Ρέσακ

«Πριν έτρωγε στο σύλλογο και μετά ξεκουραζόταν, αλλά μου φαίνεται ότι πέρυσι ο Μέσι έφαγε περισσότερη πίτσα απ' όσο έπρεπε ή χρειαζόταν», δήλωσε χαρακτηριστικά στο «Regio7» ο 68χρονος Ρέσακ και συνέχισε:

«Ο Λουίς Ενρίκε ξεκίνησε με τόσους πολλούς κανονισμούς - που σύμφωνα με τον οποίο δεν παίζει όποιος δεν προπονείται. Ας δούμε τι θα συμβεί όταν ο Μέσι δεν προπονείται κι η ομάδα τον χρειάζεται».

Ο Ρέσακ φόρεσε τη φανέλα των Καταλανών από το 1967 μέχρι το 181, ενώ στη συνέχεια ήταν στο προπονητικό τιμ της ομάδας από το 1983 μέχρι στο 1991.

Την περίοδο 1996-1998 πήγε στη Γιοκοχάμα και το 2001-2002 έκατσε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, όπου από τότε έχει να εργαστεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα