Δώνης: «Μεγάλη πρόκληση η Αλ Χιλάλ»

Gazzetta team
Δώνης: «Μεγάλη πρόκληση η Αλ Χιλάλ»

bet365

Για μεγάλη πρόκληση έκανε λόγο ο Γιώργος Δώνης, αναφερόμενος στη συμφωνία του με την Αλ Χιλάλ, τη συνύπαρξή του με τον Γιώργο Σαμαρά και τους στόχους του.

O Έλληνας τεχνικός μίλησε στη Real News:

Για τη συμφωνία: «Στις συζητήσεις που κάναμε μου είπαν ότι είχαν παρακολουθήσει τους αγώνες του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη και τους άρεσε αυτό που είδαν. Είχα την ευκαιρία να ταξιδέψω ο ίδιος εκεί και να συνομιλήσω με τους δύο πρίγκιπες που είναι στη διοίκηση του συλλόγου, οι οποίοι και έδειξαν ενδιαφέρον στο πρόσωπό μου. Ακολούθησε διαπραγμάτευση και καταλήξαμε σε συμφωνία».

Για τη διάρκεια του συμβολαίου του: «Τέσσερις μήνες με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Και ξέρετε ότι όπου εργάζομαι δεν είμαι της φιλοσοφίας να πηγαίνω απλώς για λίγο, αλλά να μένω όσο περισσότερο μπορώ. Θα δούμε».

Για το άγνωστο: «Γνωρίζω καλά ότι θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα. Από εκεί και πέρα, ήθελα να δοκιμάσω την τύχη μου σε ομάδα του εξωτερικού και τώρα μου δίνεται η δυνατότητα. Πιστεύω ότι το επίπεδο θα είναι υψηλό, οι συνθήκες εφάμιλλες βρετανικών γηπέδων. Άλλωστε, μιλάμε για μία από τις κορυφαίες ομάδες της ασιατικής Λίγκας. Να πω επίσης ότι οι πρίγκιπες που τη διοικούν, ειδικά ο ένας, με εντυπωσίασαν με τις γνώσεις και τις απόψεις τους γύρω από το ποδόσφαιρο».

Για το αν έπαιξε ρόλο το οικονομικό: «Ασφαλώς, δεν το κρύβω, όμως όχι μόνο. Κατάλαβα ότι στο διάστημα που θα είμαι εκεί μπορώ να δουλέψω και να παράγω έργο και αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα κίνητρα για μένα».

Για το αν υπάρχουν απαιτήσεις για τίτλους: «Προφανώς υπάρχουν φιλοδοξίες και στόχοι, με την ομάδα να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 10η θέση της βαθμολογίας. Εκείνοι που την διοικούν εννοείται ότι θέλουν την ομάδα ψηλά, ενώ πάντα αναζητείται διάκριση στο Champions League της Ασίας».

Για το αν μίλησε με τον Σαμαρά: «Ναι, και περιμένω πλέον να συνεργαστούμε στο γήπεδο. Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής και πιστεύω ότι θα βοηθήσει».

Για την εθνική: «Όταν σε καλεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας σου είναι υποχρέωσή σου να συζητήσεις, γιατί η εθνική είναι πάνω από όλα. Τα είπαμε με τον Γιώργο Καραγκούνη, όμως κατάλαβα ότι στο μυαλό του έχει τον Μαρκαριάν. Το σέβομαι και αφοσιώνομαι πλέον στον νέο μου προορισμό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα