Ο Κώστας του Μίτσελ και ο Φορτούνης του Περέιρα (vids)

Ο Κώστας του Μίτσελ και ο Φορτούνης του Περέιρα (vids)

Ο Κώστας του Μίτσελ και ο Φορτούνης του Περέιρα (vids)

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό, έχοντας πάρει επί Περέιρα περισσότερο χρόνο συμμετοχής και βελτιώνοντας αισθητά το αγωνιστικό του πρόσωπο.

Παρότι στον Ολυμπιακό ήρθε ως ένας πολλά υποσχόμενος παίκτης μόνο εύκολα δεν τα βρήκε. Η χρονιά για τον Κώστα Φορτούνη δεν ξεκίνησε ιδανικά, με τον Μίτσελ να τον αφήνει εκτός της λίστας του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και να μην του δίνει τον χρόνο που ήλπιζε και που θα περίμενε. Κάτι που όμως στην πορεία διορθώθηκε με τον ίδιο τον Ισπανό να ξεκαθαρίζει πως ο νεαρός κερδίζει την θέση του στην ομάδα. Επί Βίτορ Περέιρα κατάφερε να έχει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αγώνες και να βελτιώσει τους αριθμούς του σε επίπεδο σκοραρίσματος και όχι μόνο. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός στην διάρκεια της σεζόν έχει παίξει στον άξονα, ως δεκάρι αλλά και σαν εξτρέμ.

ΜΕ ΜΙΤΣΕΛ

Ήταν μέσα στους παίκτες που τέθηκαν εκτός της ευρωπαϊκής λίστας. Οπότε δεν έπαιξε καθόλου στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Την πρώτη του συμμετοχή την έκανε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο και ενώ πριν είχε μείνει εκτός πλάνων για αρκετά ματς. Τότε αγωνίστηκε για οκτώ λεπτά. Στην συνέχεια έπαιξε με Εργοτέλη, Αστέρα, Κέρκυρα, ΠΑΣ, Πανιώνιο, ΑΕΛ Καλλονής και Πλατανιά. Στο Κύπελλο έπαιξε και με Παναχαϊκή και με Πανιώνιο αλλά και με Φωστήρα. Ο Μίτσελ τον χρησιμοποιούσε και ως δεκάρι και σαν εξτρέμ και ενώ τον είχε βάλει και στον άξονα. Το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα το έβαλε με τον ΠΑΣ με εκτέλεση πέναλτι ενώ το πρώτο του τέρμα γενικότερα το είχε βάλει στο ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο. Στο Κύπελλο βρήκε δίχτυα με πέναλτι και απέναντι στον Φωστήρα.

ΜΕ ΠΕΡΕΙΡΑ

Από τις πρώτες κινήσεις του Βίτορ Περέιρα ήταν να βάλει τον Φορτούνη στην λίστα του Γιουρόπα. Αγωνίστηκε 33 λεπτά στο πρώτο ματς με τη Ντνίπρο στην Ουκρανία και 28 στην ρεβάνς. Στο πρωτάθλημα ξεκίνησε επί Περέιρα με παρουσία στο ματς με την Ξάνθη και ενώ είχε λεπτά συμμετοχής σε όλα τα ματς πρωταθλήματος που ακολούθησαν: με Παναιτωλικό, ΟΦΗ, Βέροια, Ατρόμητο, ΠΑΟΚ, Εργοτέλη και Παναθηναϊκό. Στο Κύπελλο αγωνίστηκε σε όλους τους αγώνες: και στα δύο ματς με Τύρναβο και με την ΑΕΚ. Ο Περέιρα κυρίως τον τοποθετεί ως δεκάρι. Με τον Πορτογάλο στο τιμόνι σκόραρε για πρώτη φορά κόντρα στον ΟΦΗ. Απέναντι στον Εργοτέλη έβαλε δύο τέρματα. Με τον καινούριο προπονητή των πρωταθλητών ο Φορτούνης έχει παίξει σε ότι ματς έχει δώσει ο Ολυμπιακός, έχοντας βελτιώσει την εικόνα του και δημιουργικά και επιθετικά.

ΤΟ... ΤΑΜΕΙΟ

Ο Φορτούνης συνολικά έχει παίξει σε 16 αναμετρήσεις στην Σούπερ Λιγκ, έχοντας 4 γκολ (με 1 γκολ ανά 3.8 προσπάθειες), 3 ασίστ, 106 πάσες και 12 κλεψίματα με 648 λεπτά συμμετοχής. Στο Κύπελλο έχει 6 παιχνίδια με 2 γκολ και 466 λεπτά. Στην Ευρώπη έχει 61 λεπτά συμμετοχής σε 2 ματς στο Γιουρόπα. Σύνολο 24 ματς με 6 τέρματα, 3 ασίστ και 1.175 λεπτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα