Ένταση στον Πειραιά με αστυνομία και οπαδούς Ολυμπιακού - ΑΕΚ!

Δημήτρης Τομαράς
Ένταση στον Πειραιά με αστυνομία και οπαδούς Ολυμπιακού - ΑΕΚ!

bet365

Ένταση προκλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο λιμάνι του Πειραιά κατά την αποχώρηση οπαδών της ΑΕΚ με προορισμό την Κρήτη, που συνέπεσε με παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού.

Περίπου 150 οπαδοί της ΑΕΚ επρόκειτο να επιβιβαστούν το βράδυ του Σαββάτου σε καράβι για την Κρήτη, όπου η «Ένωση» έχει το ματς με την Επισκοπή. Η ένταση στο Λιμάνι του Πειραιά κορυφώθηκε με αφορμή την παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού στην περιοχή, οι οποίοι ήταν σε κοντινό Σύνδεσμο.

Η παρέμβαση των αστυνομικών Αρχών μαζί με την χρήση δακρυγόνων λειτούργησε «πυροσβεστικά», ενώ έως τώρα δεν υπάρχει πληροφορία για κάποια σύλληψη ή πως η κατάσταση ξέφυγε για τα καλά. Ακολούθως οι οπαδοί της ΑΕΚ μπήκαν στο πλοίο (σ.σ. το Κρήτη ΙΙ της ΑΝΕΚ lines) και αναχώρησαν για τον προορισμό τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι είχαν επιστρατευθεί στο σημείο δύο διμοιρίες των ΜΑΤ προκειμένου να αποφευχθεί πιθανή συνάντηση των δύο πλευρών. Για τον ίδιο λόγο έμεινε κλειστή η πύλη Ε 7 του λιμανιού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα