«Εξαφανισμένοι» και... αδικημένοι στον Ολυμπιακό!

«Εξαφανισμένοι» και... αδικημένοι στον Ολυμπιακό!

Δημήτρης Τομαράς
«Εξαφανισμένοι» και... αδικημένοι στον Ολυμπιακό!

bet365

O Περέιρα θέλησε να ακολουθήσει μέθοδο αλά Βαλβέρδε για το ρόστερ του Ολυμπιακού, αφήνοντας έτσι στο περιθώριο αρκετούς παίκτες. Η ξεχωριστή περίπτωση Αυλωνίτη και οι άλλες...

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν πάντα της λογικής του να χρησιμοποιεί 13-14 παίκτες. Αυτό είχε ως βασική ιδέα για το πλάνο και την διαχείρισή του. Ο Βίτορ Περέιρα -που συνεχίζει να είναι σε δύσκολη θέση και μάλιστα με το... καλημέρα- πάτησε πάνω στο ίδιο μοτίβο. Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις παικτών που είτε δεν παίζουν σχεδόν καθόλου είτε αγωνίζονται λίγο. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η περίπτωση Αυλωνίτη που ενώ αρχικά ήταν για κάποια ματς βασικός ακολούθως ήταν σαν να μπήκε στο... ψυγείο. Ενδεχομένως μαζί με τον Χόρχε Μπενίτες αλλά και τον Ντελβίν Ντινγκά να είναι οι πιο αδικημένοι. Ας τους δούμε:

Χόρχε Μπενίτες: Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό προερχόμενος από τον πάγκο έπαιξε 26 λεπτά (σ.σ. αντικατέστησε τον Φορτούνη). Στο Κύπελλο και το πρώτο ματς με τον Τύρναβο ήταν βασικός. Ο Παραγουανός ήταν... ενδεκαδάτος και στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Τύρναβο. Στο ματς πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη έπαιξε περίπου 10 λεπτά, μπαίνοντας ως αλλαγή στο παιχνίδι. Πέραν όλων αυτών ουδέν...

Ντελβίν Ντινγκά: Πρωτοέπαιξε βασικός στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ήταν και το πρώτο του ματς με τον Βίτορ Περέιρα στον πάγκο. Και το τελευταίο καθότι δεν πήρε άλλον χρόνο συμμετοχής...

Τάσος Αυλωνίτης: Χρίστηκε βασικός στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Συνέχισε στο αρχικό σχήμα έχοντας απέναντί του τον Παναιτωλικό. Υπήρξε βασικός και με τον ΟΦΗ. Στο πρωτάθλημα τοποθετήθηκε στο αρχικό σχήμα και κόντρα στην Βέροια. Συνέχισε βασικός με τον Ατρόμητο. Με τον ΠΑΟΚ δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου, κάτι που έγινε και με την ΑΕΚ. Επέστρεψε στο βασικό σχήμα με Εργοτέλη για να μην παίξει και πάλι καθόλου στα δύο ματς με Ντνίπρο και με Παναθηναϊκό.

Κώστας Γιαννούλης: Χρειάστηκε να έρθει το ματς Κυπέλλου με τον Τύρναβο για να βρει χώρο στην ενδεκάδα και χρόνο συμμετοχής. Ήταν βασικός στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για το Κύπελλο. Στο αρχικό σχήμα τον εντοπίζουμε ξανά στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, όπως και με τον Εργοτέλη.

Λεάντρο Σαλίνο: Έχει τέσσερα ματς ως βασικός δεξιός μπακ: με Τύρναβο εκτός και εντός στο Κύπελλο, με Ατρόμητο και με ΑΕΚ πάλι στο Κύπελλο. Άλλη παρουσία δεν είχε...

Δημήτρης Διαμαντάκος: Έγινε για πρώτη φορά βασικός επί Περέιρα στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον Τύρναβο. Ήταν βασικός και σκόρερ στην ρεβάνς με τον Τύρναβο. Πήρε θέση στο αρχικό σχήμα και με την ΑΕΚ στο Κύπελλο.

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Αγωνίστηκε ως αλλαγή κόντρα στην Ξάνθη (σ.σ. μπήκε στο 79' στην θέση του Ντοσεβί). Απέναντι στον Παναιτωλικό έπαιξε περίπου πέντε λεπτά, μπαίνοντας αλλαγή στο τέλος αντί του Ντοσεβί. Κόντρα στον Τύρναβο στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στο Κύπελλο ήταν βασικός. Έπαιξε και στον επαναληπτικό ως βασικός, βάζοντας και γκολ.

* Εξαιρούνται από την λίστα ο Νταβίντ Φουστέρ με τους τραυματισμούς του, ο Φράνκο Χάρα που δεν βρήκε ποτέ ρυθμό και πατήματα (τουλάχιστον έως τώρα), περιπτώσεις σαν των Πελέ, Γκεβόργκ Γκαζαριάν και Μάικλ Ολαϊτάν που έφυγαν με δανεισμό ή με αποδέσμευση αλλά και οι πιτσιρικάδες από την ομάδα Νέων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα