Μίτσελ: «Εκπλήρωσα ένα όνειρό μου με Ολυμπιακό»

Μίτσελ: «Εκπλήρωσα ένα όνειρό μου με Ολυμπιακό»

Δημήτρης Τομαράς
Μίτσελ: «Εκπλήρωσα ένα όνειρό μου με Ολυμπιακό»

bet365

Ο Μίτσελ μιλώντας στην Ιταλία τόνισε πως εκπλήρωσε ένα όνειρό του με την παρουσία στις 16 κορυφαίες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό ενώ δήλωσε πως θέλει να αναλάβει μία ομάδα στην Ιταλία.

Ο Μίτσελ μίλησε στην ιστοσελίδα του Ιταλού δημοσιογράφου Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο και όπως αποκάλυψε, έχοντας ως moto του το «πίστη, αυτοθυσία και πειθαρχία», οδήγησε τον Ολυμπιακό στην περσινή σούπερ πορεία στην Ευρώπη.

«Καταφέραμε να φτάσουμε στους '16' με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σίγουρα, για έναν προπονητή σαν και εμένα και με μια ομάδα σαν και αυτή, το να μετέχεις στο Τσάμπιονς Λιγκ και να ανταγωνίζεσαι τόσο δυνατές ομάδες ήταν σπουδαίο. Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Εκπλήρωσα ένα όνειρό μου με τον Ολυμπιακό. Και φέτος με το ίδιο τρίπτυχο στο μυαλό πετύχαμε σπουδαίες νίκες κόντρα στη Γιουβέντους και στην Ατλέτικο Μαδρίτης», ανέφερε σχετικά.

Στην συνέχεια τόνισε πως «βλέπω πολύ ποδόσφαιρο. Εξακολουθώ να έχω τις ίδιες συνήθειες. Θα ήθελα να αναλάβω μια ομάδα στην Ιταλία, το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, το βλέπουμε και με τις γνωστές μεγάλες ομάδες, αλλά και με τις ανερχόμενες όπως η Νάπολι, η Παλέρμο και η Τζένοα. Το Καμπιονάτο είναι πια ένα πολύ ισορροπημένο πρωτάθλημα». Για τον Αλβάρο Μοράτα σχολίασε: «Είναι σπουδαίος. Δεν φοβήθηκε καθόλου να αφήσει την Ρεάλ για μια εξίσου μεγάλη πρόκληση. Κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή και αυτό πραγματικά με κάνει υπερήφανο». Έκανε επίσης μνεία και στον Πάολο Μαλντίνι, όταν ρωτήθηκε για ποιόν παίκτη ξεχώριζε παλιά.

«Ο Πάολο Μαλντίνι ήταν ο κορυφαίος. Ήταν ένας αρτίστας της άμυνας και ένας μοναδικός ποδοσφαιριστής. Είναι μεγάλη αδικία ότι δεν κατέκτησε ποτέ τη Χρυσή Μπάλα. Νομίζω πως είναι η ιστορία της Μίλαν. Χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε Μίλαν και το αντίθετο. Ελπίζω ότι κάποια μέρα οι δρόμοι τους θα συναντηθούν και πάλι». Η κουβέντα βέβαια έφτασε και στην Ρεάλ και σε μία προσωπική μεγάλη του επιθυμία: «Ναι, η Ρεάλ είναι ο στόχος μου, δεν το κρύβω. Κάθε πρώην παίκτης θέλει να προπονήσει την πρώτη ομάδα κάποια στιγμή. Αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι εμμονή. Ακόμα και να συνεχίσει έτσι για καιρό με τον Αντσελότι, θα μου πάρει ακόμα χρόνο».

 

Τελευταία Νέα