Η θέση του Παναθηναϊκού για τους χαρακτηρισμούς στον Αλαφούζο

Η θέση του Παναθηναϊκού για τους χαρακτηρισμούς στον Αλαφούζο

Gazzetta team
Η θέση του Παναθηναϊκού για τους χαρακτηρισμούς στον Αλαφούζο

bet365

Ο χαρακτηρισμός «παρανοϊκό ανθρωπάκι» του Ολυμπιακού προς τον Γιάννη Αλαφούζο, έκανε τον Παναθηναϊκό να πάρει θέση και να τονίσει ότι δεν περίμενε τίποτα καλύτερο από άποψη ήθους από τους «ερυθρόλευκους»...

Οι Πειραιώτες γνωστοποίησαν ότι θα καταθέσουν μήνυση στον πρόεδρο του «τριφυλλιού» έπειτα απ' όσα είπε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Μάλιστα, έγινε λόγος για «παρανοϊκό ανθρωπάκι που αντί να ζητήσει συγγνώμη, μετέφερε απλώς τη γελοιότητα και τα ψέμματα της "Δίκης της Δευτέρας" σε Σαββατιάτικη εκπομπή...», προκαλώντας την απάντηση του Παναθηναϊκού.

«Οι συνήθεις ύποπτοι δεν περιμέναμε να απαντήσουν τίποτα καλύτερο σε ύφος, ήθος και περιεχόμενο» ήταν η θέση των «πράσινων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα