Ολομέτωπη επίθεση από Αλαφούζο

Ολομέτωπη επίθεση από Αλαφούζο

Gazzetta team
Ολομέτωπη επίθεση από Αλαφούζο

bet365

Κατά πάντων θα στραφεί ο Γιάννης Αλαφούζος στη σημερινή συνέντευξη Τύπου (12:30), λίγες μέρες έπειτα από τα όσα έχουν ακολουθήσει του «αιώνιου» ντέρμπι.

Όντας απογοητευμένος από την έλλειψη ισονομίας και τον τρόπο λειτουργίας των θεσμών, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αναμένεται να πραγματοποιήσει ολομέτωπη επίθεση και να μιλήσει για όλους και για όλα.

Από τη Σούπερ Λίγκα, την ΕΠΟ, τη δικαιοσύνη, μέχρι την Αστυνομία και το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Το σκεπτικό πως στο ποδόσφαιρο επικρατεί καθεστώς «ερυθρόλευκης χούντας» είναι αυτό που υπάρχει στο «στρατόπεδο» του τριφυλλιού» και πρόθεση του Γιάννη Αλαφούζου είναι να ταράξει τα νερά.

Η οργή και η πίκρα είναι στοιχεία που πρέπει να θεωρούνται δεδομένα στους «πράσινους» και η συνέντευξη Τύπου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

(Θα μεταδοθεί και σε live streaming από το paomprosta.gr)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα