Ανέλαβε τον Φωστήρα ο Γούτης

Gazzetta team
Ανέλαβε τον Φωστήρα ο Γούτης

bet365

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Γούτη ανακοίνωσε η διοίκηση του Φωστήρα.

Μπορεί την Πέμπτη (26/2) να ανακοινώθηκε και επίσημα η λύση της συνεργασίας της διοίκησης του Φωστήρα με τον Κριστόφ Βαζέχα, ωστόσο οι ιθύνοντες της ομάδας του Ταύρου φρόντισαν να βρουν άμεσα τον αντικαταστάτη του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Βαγγέλη Γούτη.

Ο εν λόγω τεχνικός ο οποίος αποτελεί γνώστη της κατηγορίας καθώς στο παρελθόν έχει περάσει από τον πάγκο του Εθνικού Αστέρα, της Κέρκυρας, της Καλλιθέας και του Βύζαντα, ξεκίνησε την σεζόν στον Αιολικό από τον οποίο και απομακρύνθηκε στα τέλη Ιανουάριου μετά την αναμέτρηση με την Δόξα Μανολάδας, αποτελεί τον αντικαταστάτη του Ελληνοπολωνού στον πάγκο του «Φονέα» στον οποίο και θα βρίσκεται μέχρι το φινάλε της τρέχουσας περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε Φωστήρ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με 55χρονο τεχνικό Βαγγέλη Γούτη. Μετά από ραντεβού με τον κύριο Γούτη υπήρχε ταύτιση απόψεων και συμφωνήθηκε να αναλάβει την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο, με στόχο να την οδηγήσει στη παραμονή της, στη Football League. Ο Βαγγέλης Γούτης διαθέτει μεγάλη εμπειρία στους πάγκους καθώς έχει εργαστεί σε συλλόγους όπως Εθνικός Αστέρας, Κέρκυρα, Άγιος Δημήτριος, Καβάλα, Καλλιθέα, Ηλυσιακός, Βύζαντα Μεγάρων, Παναρκαδικό ενώ μέχρι πρότινος εργαζόταν στον Αιολικό. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο μας τεχνικό».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα