Φιλικό: ΟΦΗ - Εργοτέλης 3-3

Νίκος Τσιώκος
Φιλικό: ΟΦΗ - Εργοτέλης 3-3

bet365

Σ' ένα χορταστικό πρώτο ημίχρονο στο Γεντί Κουλέ ΟΦΗ και Εργοτέλης αναδείχτηκαν ισόπαλοι 3-3 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε λόγω της αναβολής. Πολλές αλλαγές από τους δύο προπονητές, δοκάρι οι «Ομιλίτες».

Λόγω της αναβολής της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΦΗ και Εργοτέλης έδωσαν φιλικό παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ. Οι δύο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές, με τον Νίκο Αναστόπουλο να μη χρησιμοποιεί ούτε έναν από τους βασικούς, για τους οποίους το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση μετά το ματς. Οι «Ομιλίτες» μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 15' πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων!

Ο Τσουκάνης έβγαλε τη σέντρα και ο Μαρτσάκης άνοιξε το σκορ με πλασέ στην κίνηση στο 9', ενώ ο σκόρερ του πρώτου γκολ βρήκε ωραία τον Περογαμβράκη στο 15', ο οποίος νίκησε τον Καβουσάκη στο τετ α τετ. Μετά το 20' οι «κιτρινόμαυροι» του Ηρακλείου ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 25' κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Καλέ από τον Γεωργόπουλο.

Ο Ολαϊτάν ευστόχησε από τα 11 μέτρα στο αμέσως επόμενο λεπτό και μείωσε, ενώ στο 27' ήταν αυτός που έβγαλε τη σέντρα, με τον Ρουσσάκη να πετυχαίνει αυτογκόλ στην προσπάθεια για απομάκρυνση της μπάλας και να φέρνει το ματς στα ίσια μέσα σε λίγα λεπτά. Στο 36' ήταν σειρά των «Ομιλιτών» να κερδίσουν πέναλτι, αφού ο Καβουσάκης ανέτρεψε τον Περογαμβράκη.

Ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων απέκρουσε την εκτέλεση του Μαρτσάκη, αλλά πήρε το... ριμπάουντ και έκανε το 3-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, με τον Μπόε-Καν να βγάζει μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων για τον Ολαϊτάν, ο οποίος κρέμασε τον Αγριμάκη για το 3-3.

Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές φάνηκε να επηρεάζουν τον αγώνα και οι φάσεις ήταν ελάχιστες μπροστά στις δύο εστίες, με καλύτερη όλων το δοκάρι του Ροβίθη στο 80'. Έτσι, το 3-3 έμεινε μέχρι τέλους, με τους νεαποκτηθέντες και τον Μαρτσάκη να είναι το κέρδος από πλευράς ΟΦΗ και τον Ολαϊτάν να κλέβει τις εντυπώσεις από μεριάς Εργοτέλη, αφού ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

Οι συνθέσεις

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Τσουκάνης, Σαββίδης, Αποστολόπουλος, Περογαμβράκης, Γεωργόπουλος, Μαρτσάκης, Κρητικός, Χύζι, Ρουσσάκης, Τουγλής.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μανιδάκης, Μαραθιανός, Ροβίθης, Γιαγκιόζης.

Εργοτέλης: Καβουσάκης, Ρέντζας, Πίτσος, Φιντέλεφ, Κοζορώνης, Γκέντσογλου, Καζναφέρης, Μπρούνο, Καλέ, Ολαϊτάν, Γιουσούφ.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Λουβιόν, Λυκογιάννης, Μπουρσέλης, Χαντί, Ουλά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα