Μοσχάκης: «Να πάρουμε το Κύπελλο για την ομάδα και για εμάς»

Gazzetta team
Μοσχάκης: «Να πάρουμε το Κύπελλο για την ομάδα και για εμάς»

bet365

Για την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του Κυπέλλου της Γ΄Εθνικής και όχι μόνο μίλησε ο παίκτης των Τρικάλων Γιώργος Μοσχάκης.

Την πεποίθηση του ότι τα Τρίκαλα μπορούν να κατακτήσουν το Κύπελλο της Γ΄ Εθνικής, αλλά και για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή «this is.. sportnight» ο μέσος των Θεσσαλών Γιώργος Μοσχάκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πολύ καλή εμφάνιση στον ημιτελικό: «Κάναμε μια καλή εμφάνιση.. δεν ξέρω εάν ήταν η καλύτερη. Αυτό που μετράει είναι η νίκη και να ευχαριστήθηκε ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο. Θέλουνε να πάρουμε το Κύπελλο… πρώτα για την ομάδα και μετά για εμάς».

Για το εάν σκέφτονται από τώρα τον τελικό: «Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Το ματς της εβδομάδα το βλέπουμε σαν τελικό. Δουλεύουμε με τον κόουτς πριν από κάθε αναμέτρηση και προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα για εμάς».

Για την πορεία της ομάδας: «Είναι ένα μικρό θαύμα το ότι φτάσαμε στον τελικό και είμαστε παράλληλα και στην 1η θέση του πρωταθλήματος γιατί γίναμε ομάδα μέσα σε λίγες ημέρες. Ήρθανε και κάποια παιδία στον Γενάρχη και τώρα δουλεύουμε όλοι μαζί για την άνοδο».

Για το εάν η φανέλα του ΑΟΤ είναι βαριά: «Ο κόσμος είναι απαιτητικός… η φανέλα του ΑΟ Τρίκαλα εννοείται πως είναι βαριά και δεν είναι για τη Γ’ Εθνική. Έχω παίξει σε ομάδες που υπήρχε πίεση αλλά εμένα μου αρέσει να παίξω υπό πίεση. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο ο πρωταθλητισμός».

Για τις διαφορές ανάμεσα σε Β’ και Γ’ Εθνική: «Οι διαφορές είναι μεγάλες. Έρχονται ομάδες και κλείνονται απέναντι μας σε γήπεδα μικρά. Αυτό μας δυσκολεύει πολύ χωρίς να είναι δικαιολογία για εμάς. Εμείς κοιτάμε να παίρνουμε τα ματς για να ανέβει η ομάδα. Θέλουμε να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο αλλά πρώτος στόχος είναι να βγει ο ΑΟΤ στη Β’ Εθνική».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα