Έξι ομάδες με ηλεκτρονικό εισιτήριo και κάμερες!

Gazzetta team
Έξι ομάδες με ηλεκτρονικό εισιτήριo και κάμερες!

bet365

Μόλις 6 από τις 17 ομάδες του πρωταθλήματος είναι... έτοιμες και δεν χρειάζονται εργασίες για το ηλεκτρονικό εισιτήριο και τις κάμερες στα γήπεδά τους.

Πολύ δουλειά θα χρειαστούμε για να παρουσιαστούν όλες οι ομάδες έτοιμες να καλύψουν τις απαιτήσεις που ανακοίνωσε χτες ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Κοντονής, αφού μόλις 6 από τις 17 έχουν κάμερες και ηλεκτρονικό εισιτήριο στο γήπεδό τους και δεν χρειάζεται να κάνουν εργασίες.

Αυτές, σύμφωνα με αφιέρωμα της εφημερίδας «LiveSport», είναι οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Κέρκυρα, καθώς και ο ΠΑΣ Γιάννινα, που λειτούργησε το ηλεκτρονικό εισιτήριο δοκιμαστικά το 2009 και κανονικά από το 2010, ενώ λειτουργούν κανονικά και οι κάμερες. Επίσης, υπάρχουν και ακόμα 3 ομάδες, οι Λεβαδειακός, Πανιώνιος και Εργοτέλης, που διαθέτουν τον εξοπλισμό, αλλά είναι εκτός λειτουργίας και χρειάζεται επισκευή.

Από εκεί και πέρα, Ξάνθη, Βέροια, Πλατανιάς και Παναιτωλικός έχουν μόνο κάμερες, οι οποίες μάλιστα χρειάζονται επισκευή, αλλά δεν έχουν τουρνικέ, ενώ το αντίθετο ακριβώς ισχύει στο γήπεδο του Αστέρα. Τέλος, πέρα από την Νίκη που έχει αποχωρήσει, ΟΦΗ, Πανθρακικός και Καλλονή είναι στην χειρότερη θέση, αφού δεν διαθέτουν τίποτα από αυτά!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα