Περέιρα: «Περήφανος για την προσπάθεια των παιδιών»

Δημήτρης Τομαράς
Περέιρα: «Περήφανος για την προσπάθεια των παιδιών»

bet365

Ο Βίτορ Περέιρα εξήρε την προσπάθεια των παικτών του, δηλώνοντας υπερήφανος αλλά τόνισε πως χρειάζονται και αλλαγές για τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε στην κάμερα του ΑΝΤ1 για:

Τον αγώνα και την απώλεια της πρόκρισης: Η πρόκριση κρίθηκε στα 2 ματς. Το πρώτο ήταν ένα κακό ματς που δεν ήμασταν στο επίπεδο που έπρεπε και ενώ υπήρχαν και τα λάθη της διαιτησίας. Σήμερα ξεκινήσαμε τον αγώνα με ψυχή. Πολύ δυνατά. Καταφέραμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ. Τα πράγματα δυσκόλεψαν μετά το πρώτο γκολ. Ήταν ένα λάθος σε μία φάση που είχαμε δουλέψει πολύ. Δεν έπρεπε να είναι έτσι. Κατά την γνώμη μου ήταν και οφσάιντ το πρώτο γκολ αλλά θα πρέπει να το δούμε. Κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε αυτό το ματς. Είχαμε μία αποβολή αρκετά τραβηγμένη. Προσπαθήσαμε πραγματικά πολύ αλλά δεν τα καταφέραμε αλλά αυτό οφείλεται κυρίως στο ματς στο Κίεβο.

Το ματς και το πως κύλησε: Είναι αλήθεια πως όταν ξεκινήσαμε τόσο καλά μετά απογητευθήκαμε όταν δεχθήκαμε το γκολ. Θα ήταν αλλιώς εάν δεν το είχαμε δεχθεί. Τότε μας ήρθε στο μυαλό πως πρέπει να γίνει το 3-1 και θέλαμε χρόνο για να αντιδράσουμε. Σήμερα προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Προσπαθήσαμε πολύ. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια των παικτών μου. Για την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά. Δεν ήταν δυνατό να έρθει το αποτέλεσμα για εμάς και τώρα θα συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο για να δείξουμε άλλη προσωπικότητα και άλλη εικόνα.

Το διάστημα της διακοπής: Από την ημέρα που ήρθα είχα μόνο 1,5 εβδομάδα να δουλέψω με όλη την ομάδα. Μετά είχαμε συνέχεια δουλειά και αγώνες. Τώρα θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω και να ξεκουράσω παίκτες. Κάποιοι είναι πολύ κουρασμένοι. Θα έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε τα πράγματα.
Τις αποδοκιμασίες και τα συνθήματα του κόσμου: Σήμερα είδαμε τους παίκτες να τα δίνουν όλα. Αυτό ζητάει το πνεύμα της ομάδας. Ο κόσμος θέλει να τα δίνουν όλα. Σήμερα αν και έγινε κάτι τέτοιο δεν ήταν καθόλου εύκολο να έρθει το αποτέλεσμα που θέλαμε. Η προσπάθεια που κάναμε ήταν πολύ μεγάλη. Σίγουρα αυτό που θέλω είναι να παίζουμε με καλύτερη ποιότητα και πολύ πιο επιθετικά και πολύ καλύτερα όμως κάτι τέτοιο δεν γίνεται από την μία μέρα στην άλλη. Είναι αδύνατη η βελτίωση εάν δεν δουλέψεις. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Απογοητεύτηκε σίγουρα ο κόσμος και για αυτό φώναζε. Ήθελε την πρόκριση και έτσι ήρθαν και τα συνθήματα αλλά εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα