Μέχρι και εκκένωση ζήτησε ο Παναθηναϊκός! (pics)

Gazzetta team
Μέχρι και εκκένωση ζήτησε ο Παναθηναϊκός! (pics)

bet365

Έγγραφα-ντοκουμέντα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς τις αρχές που ζητούν ακόμη και την εκκένωση της Λεωφόρου, αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης καθόταν στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Έγγραφο ντοκουμέντο παρουσίασε ο Παναθηναϊκός κατά την απολογία του στην Πειθαρχική Επιτροπή της SuperLeague σχετικά με την πρόθεσή του να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αυτό ήταν η επιστολή των «πράσινων» προς το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στη ΓΑΔΑ, την Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών που κοινοποιήθηκε στον Αθλητικό Εισαγγελέα Αθηνών, Κων/νο Σιμιτζόγλου και τον Υφυπουργό, Σταύρο Κοντονή και μέσω της οποίας οι ζητούσαν να γίνει το ματς χωρίς θεατές, αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης καθόταν στον πάγκο του Ολυμπιακού και όχι στο προβλεπόμενο μπουθ.

Η επιστολή μεταξύ άλλων αναφέρει (μπορείτε να τη διαβάσετε ολόκληρη στο τέλος του κειμένου): «Επειδή σε περίπτωση που επιτρέψετε την παρακολούθηση του αγώνα εκ μέρους του προέδρου της φιλοξενούμενης ομάδας από τον πάγκο αυτής, θεωρούμε οτι δεν μπορεί κανείς να εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Επειδή και ασφαλώς κατανοείται οτι πρώτιστο μέλημα της διοικήσεως της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι η διασφάλιση της διεξαγωγής του αγώνα εντός του αγωνιστικού χώρου και όχι πέριξ αυτού με τις προκλήσεις που επιλέγει να δημιουργήσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, τον πρόεδρο της οποίας θα θεωρήσουμε ηθικό αυτουργό σε πιθανές αντιδράσεις των φιλάθλων...

Επειδή ουδείς λόγος ασφαλείας εν προκειμένω συντρέχει για την τοποθέτηση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον πάγκο, αντίθετα όπως διαπιστώθηκε και στην σύσκεψη από όλους τους λοιπούς συμμετέχοντες φορείς, η παρακολούθηση του αγώνα από την διοίκηση της φιλοξενούμενης ομάδας στο καθορισθέν για το σκοπό αυτό μπουθ, αποτελεί το ενδεδειγμένο και επιβαλλόμενο μέτρο ασφαλείας

Επειδή τυχόν αντίθετη απόφαση σας ή και ανοχή σας σε άλλα από τα συμφωνηθέντα θα εμπεριέχουν αποδοχή του ενδεχόμενου κινδύνου για έκτροπα.

Ζητούμε σε περίπτωση να επιτρέψετε στον πρόεδρο του ΟΣΦΠ να παρακολουθήσει τον αγώνα από τον πάγκο των φιλοξενούμενων, ταυτόχρονα να προχωρήσετε στις δέουσες ενέργειες για τη μη προσέλευση των φιλάθλων εντός του γηπέδου, άλλως στην εκκένωση αυτού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα