Πάρτι με γυναίκες και Οσβάλντο στο ξενοδοχείο της Μπόκα!

Κώστας Ζάλιαρης
Πάρτι με γυναίκες και Οσβάλντο στο ξενοδοχείο της Μπόκα!

bet365

Πώς ν' αλλάξεις έναν αλήτη; Ο Ντάνι Οσβάλντο δεν βάζει μυαλό και όπως αποκαλύφθηκε, κατάφερε να βάλει κρυφά δύο γυναίκες στο ξενοδοχείο της Μπόκα Τζούνιορς πριν από το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με αντίπαλο την Τέμπερλεϊ!

Ο Αργεντινός επιθετικός που ανήκει στη Σαουθάμπτον αλλά έχοντας περάσει από τις Γιουβέντους και Ίντερ, βρίσκεται πλέον στη Μπόκα Τζούνιορς με τη μορφή δανεισμού από τους «αγίους», έδειξε ότι παρά και τον επαναπατρισμό του, δεν μπορεί να μείνει μακριά από την παρανομία...

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Crónica του Μπουένος Άιρες, κατάφερε να βάλει δύο γυναίκες στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της Μπόκα πριν από το ματς της περασμένης Κυριακής.

Μάλιστα, οι... συνεργάτες του στην «επιχείρηση» ήταν οι Χουάν Μανουέλ Μαρτίνες (αδερφός του Νίκολα που αγωνίζεται στον Παναιτωλικό), ο Αγκουστιόν Οριόν, ο Λεάντρο Μαρίν και ο Τζόναθαν Καλέρι!

Στο σχέδιο συμμετείχε και ο γυμναστής της Μπόκα, Πάμπλο Σαντέλα, που είχε αφήσει άδειο το δωμάτιό του ώστε να το εκμεταλλευτούν οι ποδοσφαιριστές! Εκεί έπιασε τον Μαρτίνες ο κόουτς της ομάδας, Ροδόλφο Αρουαμπαρένα, με τη μια κοπέλα!

Η όλη ιστορία, πάντως, φάνηκε να έχει κάνει καλό στους Μαρτίνες και Καλέρι που σκόραραν από μια φορά στη νίκη (2-0) επί της Τέμπερλεϊ, την Κυριακή, ενώ, σύμφωνα με τα Μέσα της Αργεντινής, δεν τίθεται θέμα με τον Ντάνι Οσβάλντο που υπολογίζεται κανονικά για το αποψινό ματγς με τη Γουόντερερς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα