Kοντονής: «Ας αποκλειστούν οι ομάδες από την Ευρώπη»

Gazzetta team
Kοντονής: «Ας αποκλειστούν οι ομάδες από την Ευρώπη»

bet365

Mεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έριξε στους παράγοντες ο Σταύρος Κοντονής.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μιλώντας στον Ant1 εξήγησε ότι νομοθετικά, η διακοπή του πρωταθλήματος για μία εβδομάδα ήταν το μέγιστο που μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση. «Το κλίμα είναι πάρα πολύ κακό και πυροδοτείται δυστυχώς και από ενέργειες εκτός αγωνιστικών χώρων. Αυτό που είδαμε προχθές, να συμπλέκονται παράγοντες του ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του οργάνου που διοργανώνει το ποδόσφαιρο», σχολίασε αρχικά ο κ. Κοντονής και συνέχισε:

«Αν οπαδοί βλέπουν αυτή την εικόνα, μπορεί ο καθένας να φανταστεί τι βάζουν στο μυαλό τους». «Δεν υπάρχει το νομοθετικό πλαίσιο, η νομοθετική δυνατότητα, να κάνουμε τίποτε άλλο από αυτό που κάναμε. Αυτό που κάναμε ήταν το μέγιστο, για να αντιληφθείτε τι σαθρό νομικό σύστημα είναι αυτό που διέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν δίνει καμία δυνατότητα στην κυβέρνηση να παρέμβει. Η κυβέρνηση αν δεν νομοθετήσει δεν μπορεί να βοηθήσει», σημείωσε χαρακτηριστικά ενώ επισήμανε: «Δεν θα ολιγωρήσουμε ούτε στιγμή, ούτε θα δεχθούμε απειλές και εκβιασμούς του τύπου, αν επέμβετε θα απαγορευθούν οι ελληνικές ομάδες να παίζουν στο εξωτερικό. Να απαγορευθούν, δεν μας ενδιαφέρει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα