Ξύλο και των... γονέων στην Λαμία! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ξύλο και των... γονέων στην Λαμία! (pics)

bet365

Την ώρα που ο Σταύρος Κοντονής έβαζε... λουκέτο στα εθνικά πρωταθλήματα στην Λαμία οπαδοί έπαιξαν ξύλο στις κερκίδες!

Σκηνές που δεν τιμούν κανέναν εκτυλίχθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου της Λαμίας στο πλαίσιο του αγώνα της με την Αναγέννηση Καρδίτσας που βρήκε τους γηπεδούχους νικητές με 2-1. Οπαδοί -εκ των οποίων αρκετοί είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους- συνεπλάκησαν με αστυνομικούς, χρησιμοποιώντας από καρέκλες μέχρι ότι άλλο μπορούσαν να βρουν. Οι εικόνες είναι σίγουρα ντροπιαστικές ενώ η ένταση πυροδοτήθηκε κυρίως πριν την έναρξη της αναμέτρησης καθώς στο γήπεδο εκτός από κόσμο της Λαμίας ήταν και οπαδοί της Αναγέννησης. Σύμφωνα με πληροφορίες το σκηνικό κράτησε για λιγότερο από ένα λεπτό, όμως το κακό έγινε.

Αντικείμενα εκτοξεύθηκαν προς τις δύο πλευρές. Οι φωτογραφίες πάντως είναι χαρακτηριστικές, ενώ σε μία εξ αυτών απεικονίζεται ένας αστυνομικός να κρατάει σπασμένη καρέκλα για να κάνει την... αντεπίθεσή του! Το ξύλο ξεκίνησε προτού αρχίσει το ματς και... ολοκληρώθηκε πέντε λεπτά πριν την σέντρα!

Εκτός αυτού στο παιχνίδι αυτό οι οπαδοί της Λαμίας ανάρτησαν ένα... εμετικό και υβριστικό πανό για τους αντιπάλους τους. Υπάρχει μάλιστα η πληροφορία πως το απίστευτο ξύλο στο γήπεδο της Λαμίας ξεκίνησε όταν ένας οπαδός εκσφενδόνισε με δύναμη μια καρέκλα, που βρήκε στο κεφάλι έναν αστυνομικό! Ελλάδα 2015...

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα