H θέση του Παναθηναϊκού στην «ερυθρόλευκη» ανακοίνωση!

Gazzetta team
H θέση του Παναθηναϊκού στην «ερυθρόλευκη» ανακοίνωση!

bet365

Ο Παναθηναϊκός σε τοποθέτηση του, χαρακτήρισε «έκθεση ιδεών και ψεμμάτων» την ανακοίνωση του Ολυμπιακού και αναφέρεται στην «διαφορα ήθους των δυο ομάδων».

Συγκεκριμένα μετά τα μεσάνυχτα και αφού προηγήθηκε η ανακοίνωση του Ολυμπιακού, ήρθε και απάντηση από το «τριφύλλι» που κάνει λόγο για... έκθεση ιδεών!

«Τη μέρα που ο Παναθηναϊκός καταδίκασε ως όφειλε τα συμβάντα στο ντέρμπι και ο κ. Μαρινάκης με τον μπράβο του πρωταγωνίστησαν στον ξυλοδαρμό του αντιπροέδρου μας, η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά επιλέγει να εμφανίσει μια έκθεση ιδεών και ψεμάτων για να αποπροσανατολίσει ως συνήθως τον κόσμο. Να ποιος είναι ο Ολυμπιακός και να ποια είναι και η διαφορά ήθους ανάμεσα στους δύο συλλόγους…», είναι το σχόλιο της «πράσινης» διοίκησης για την ανακοίνωση που εξέδωσε προ ολίγου η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα