Αποζημίωση για το Μουντιάλ στο Κατάρ

Gazzetta team
Αποζημίωση για το Μουντιάλ στο Κατάρ

bet365

Οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι ζητούν να αποζημιωθούν σε περίπτωση που η FIFA αποφασίσει τελεσίδικα να διεξαχθεί χειμώνα το Μουντιάλ του 2022.

Με ανακοίνωση του προέδρου της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συλλόγων, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, έγινε γνωστό ότι οι σύλλογοι θα ζητήσουν αποζημίωση σε περίπτωση που το Μουντιάλ στο Κατάρ θα διεξαχθεί τον χειμώνα. Η Task Force πρότεινε και επίσημα την αλλαγή και δεν αναμένεται να υπάρξει έκπληξη στην τελική απόφαση της FIFA.

«Η πρόταση της Task Force σχετικά με την διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ το 2022 όχι το καλοκαίρι δεν αποτελεί έκπληξη. Ήταν αναμενόμενη. Η αλλαγή ημερομηνίας αποτελεί δύσκολη πρόκληση για την οικογένεια του ποδοσφαίρου. Το καλεντάρι θα πρέπει να αλλάξει σε ολόκληρο τον κόσμο και θα χρειαστεί μεγάλη θέληση, για να υπάρξει συμβιβασμός. Παρόλα αυτά, οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι και οι λίγκες δεν γίνονται να επωμιστούν ολόκληρο το κόστος της αλλαγής. Περιμένουμε οι σύλλογοι να αποζημιωθούν για τις συνέπειες αυτής της απόφασης», αναφέρεται στην ανακοίνωση, που υπογράφεται από τον παράγοντα της Μπάγερν.

 

Τελευταία Νέα