Κρόιφ στο gazzetta.gr: «Δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στη Μακάμπι»

Κρόιφ στο gazzetta.gr: «Δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στη Μακάμπι»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Κρόιφ στο gazzetta.gr: «Δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στη Μακάμπι»

bet365

O Ζόρντι Κρόιφ μίλησε αποκλειστικά στο gazzetta.gr για τις φήμες που θέλουν να διαδέχεται τον Ζήση Βρύζα στον ΠΑΟΚ. Διαβάστε τι δήλωσε.

Ο γιος του θρύλου της Μπαρτσελόνα και του Άγιαξ, Γιόχαν Κρόιφ προαλείφεται για διάδοχος του Ζήση Βρύζα στον ΠΑΟΚ.

Ο Ζόρντι Κρόιφ ανέλαβε χρέη τεχνικού διευθυντή στην Μακάμπι Τελ Αβίβ τον Απρίλιο του 2012 καταφέρνοντας έπειτα από μία δεκαετία ξηρασίας να συνδυάσει την απόλυτα πετυχημένη παρουσία του στην ισραηλινή ομάδα με δύο διαδοχικά πρωταθλήματα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύθηκε τον άλλοτε άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προτείνοντας του τον συγκεκριμένο ρόλο στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Το gazzetta.gr εντόπισε τον Ζόρντι Κρόιφ ρωτώντας τον για τις φήμες που τον θέλουν να έχει δεχθεί κρούση προκειμένου να αναλάβει ανάλογο πόστο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο 41χρονος Ολλανδός, ο οποίος θεωρείται αναμορφωτής της Μακάμπι Τελ Αβίβ με περίσσια ευγένεια εξήγησε τι ακριβώς ισχύει.

Όπως εξήγησε ο Ζόρντι Κρόιφ δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Μακάμπι και στην παρούσα φάση το μόνο που τον απασχολεί είναι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

«Δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο για τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος είναι απλός. Έχω συμβόλαιο με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και δεν μπορώ να μιλάω για άλλους συλλόγους.

Επίσης δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στην ομάδα διαταράσσοντας την ηρεμία της. Δεν έχω κάποια πρόταση, ούτε γνωρίζω τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ.

Θα πρέπει πρώτα να μιλήσω με τον πρόεδρο, αλλά όπως είπα ακόμη έχω συμβόλαιο με την Μακάμπι. Ελπίζω να καταλαβαίνετε την θέση μου και να το σεβαστείτε.

Το μόνο που με απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι η δουλειά μου και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μακάμπι. Δεν ξέρω τι γράφουν για μένα, αλλά επαναλαμβάνω πως σκέφτομαι την ομάδα στην οποία εργάζομαι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα