Κατέθεσε ο Αλαφούζος για την «εγκληματική οργάνωση»

Κατέθεσε ο Αλαφούζος για την «εγκληματική οργάνωση»

Δήμος Μπουλούκος
Κατέθεσε ο Αλαφούζος για την «εγκληματική οργάνωση»

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr ο Γιάννης Αλαφούζος κατέθεσε την Τρίτη, τα όσα γνωρίζει για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συνεχίζεται η έρευνα και η συγκέντρωση στοιχείων για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου...

Αυτή την φορά, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr, ήταν η σειρά του Γιάννη Αλαφούζου να καταθέσει τα όσα γνωρίζει στον ειδικό ανακριτή, Γιώργο Ανδρεάδη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε την Τρίτη στην Ευελπίδων και έδωσε ότι στοιχεία θεωρεί πως μπορούν να βοηθήσουν την έρευνα των αρχών.

Θυμίζουμε οτι για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος σε τρία μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ, ένα υψηλόβαθμο στέλεχός της που παραιτήθηκε πρόσφατα, δύο πρώην μέλη της ΚΕΔ, τρεις εν ενεργεία διαιτητές της Σούπερ Λίγκας και δύο προέδρους ΠΑΕ Σούπερ Λίγκας.

Την σκυτάλη αναμένεται να πάρουν οι Ιάκωβος Αγγελίδης (πρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ), Δημήτρης Μελισσανίδης, Γιάννης Βρέντζος (διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός), Σταμάτης Βελής (πρώην ιδιοκτήτης του Απόλλωνα Σμύρνης) και ο Αλέξης Κούγιας (ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής).

 

Τελευταία Νέα