Άρης: Κατάπιε και τον Ηρακλή Αμπελοκήπων

Άρης: Κατάπιε και τον Ηρακλή Αμπελοκήπων

Gazzetta team
Άρης: Κατάπιε και τον Ηρακλή Αμπελοκήπων

bet365

Με τον Άρη να παρουσιάζει δύο διαφορετικά πρόσωπα σε κάθε ημίχρονο κέρδισε τον Ηρακλή Αμπελοκήπων 3-0. Οι «κίτρινοι» που πέτυχαν την μεγαλύτερή τους νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσαν όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Άρης ήταν κακός στο πρώτο ημίχρονο με πολλά αμυντικά προβλήματα. Ενώ ο πειραματισμός του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς ν’ αφήσει τον Καπνίδη στον πάγκο της ομάδας αποδείχθηκε στην πράξη κακός. Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα χάθηκε για τους φιλοξενούμενος στο 17΄μετά το λάθος του Κολογέρη, ο Χιονίδης έφυγε μόνος του απέναντι στον Φυσέκη, αλλά ο Φερνάντες τον ανέτρεψε εκτός μεγάλης περιοχής, και ο Άρης γλίτωσε από τα χειρότερα. Στο 23’ ο Ηρακλής σε μια αντεπίθεση με τον Πολίτη μόνος του από αριστερά δοκίμασε το σουτ από πλεονεκτική θέση αλλά αστόχησε. Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους χάθηκε στο38΄ μετά από νέο λάθος των αμυντικών του Άρη. Ο Πολίτης βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Φυσέκη αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο.

Οι γηπεδούχοι μετά από 35λεπτά αγώνα στο Βικελίδης δημιούργησαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 35ο λεπτό με τον Πόι από τ’ αριστερά να μεταφέρει με πολύ ωραία την μπάλα Ν΄Λουντούλου το σουτ του τελευταίου δεν ανησύχησε τον Ζιάκα. Στο 37’ σε μια αναμπουμπούλα στην άμυνα της ομάδα των Αμπελοκήπων, ο Κωνσταντινίδης εμπόδισε με το σώμα του τον Ζιάκα, να μπλοκάρει την μπάλα. Ο Σουνάς που ήταν κοντά στην φάση πήρε το ριμπάουντ αλλά η κεφαλιά του απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή.

Η παρουσία των Καπνίδη και Νάκα στο παιχνίδι άλλαξε την εικόνα του Άρη προς το πολύ καλύτερο με αποτέλεσμα να έρθουν και τα γκολ. Το 1-0 σημειώθηκε στον 60΄από στημένη μπάλα και τον Φερνάντεζ να την προωθεί στα δίχτυα μετά από κεφαλιά του Καλογέρη. Οι κίτρινοι που ανέβηκαν αγωνιστικά και ψυχολογικά πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 66ο λεπτό. Σε μια φάση διαρκείας, ο Νάκας γύρισε στη μικρή περιοχή και ο Καπνίδης με κεφαλιά γράφει το 2-0.

Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο Ηρακλής Αμπελοκήπων πέταξε λευκή πετσέτα στον αγωνιστικό χώρο και εκτός από φάσεις έπαιξε κι έναν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Στο 78΄ ο Ζιάκας αρχικά απέκρουσε το σουτ του Καπνίδη, ο Πόι πήρε το ριμπάουντ αλλά έστειλε την μπάλα στα εξωτερικά δίχτυα των φιλοξενούμενων. Το τελικό 3-0 γράφτηκε στο 84ο λεπτό με τον Μάουρο Πόι, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ζιάκα σε τετ α τετ προσπάθεια του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Οι συνθέσεις:
Άρης (Σ. Ντομπρασίνοβιτς): Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόλιος, Φερνάντες (72’ Γκόλιας), Καλογέρης, Πόι, Ν΄Λουντούλου, Κωνσταντινίδης (53’ Καπνίδης), Σουνάς (59’ Νάκας), Σανιά

Ηρακλής Αμπελοκήπων (Κ. Πολυχρονίδης): Ζιάκας, Βόσδου, Γιώγος, Παναγιωτίδης, Κουρδάκης, Γιαξής, Παπαϊωάννου, Χαψάς, Χιονίδης (48’ Σαράφογλου), Μαυρίδης (61’ Καρατζάογλου), Πολίτης

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα