Nίνης και Καρέλης κόντρα σε κομάντο και σύστημα...

Nίνης και Καρέλης κόντρα σε κομάντο και σύστημα...

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Nίνης και Καρέλης κόντρα σε κομάντο και σύστημα...

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Νίνη, τον Καρέλη και τα άλλα παιδιά, που αντέδρασαν στο δεύτερο ημίχρονο, στενοχώρησαν το σύστημα και πάνω απόλα τον κομάντο Δημητρόπουλο και κέρδισαν τον παθιασμένο ΟΦΗ.

Όλα ήταν μια χαρά προσχεδιασμένα, για να μην έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Κομάντο Δημητρόπουλος με πέντε κίτρινες στο πρώτο ημίχρονο σε παίκτες του Παναθηναϊκού εκ των οποίων αυτές στον Μαυρία, τον Μπέργκ και τον Τριανταφυλλόπουλο είναι ανύπαρκτες. Όπως ανύπαρκτο ήταν και το πέναλτι από το οποίο έγινε το 2-1. Η βουτιά του Τζορτζ μετατράπηκε σε ανατροπή από τον Τριανταφυλλόπουλο, που έφαγε και την κίτρινη.

Την ίδια ώρα οι παίκτες του ΟΦΗ σαν κομάντο σημάδευαν πόδια και έμειναν ατιμώρητοι από τον... κομάντο Δημητρόπουλο. Τρεις κίτρινες έχει χαρίσει στον Μπολάκη(24, 69,79), δηλαδή κόκκινη κάρτα και άλλη μία κόκκινη κάρτα έχει χαρίσει στον Δαμιανάκη, που πάτησε εκτός φάσης τον Νίνη στο 60. Αλλά δεν αποβλήθηκε ποτέ, αν και ότι έκανε το έκανε μπροστά στα μάτια του άλλου κομάντο του Τσολάκη. Απόλυτα… φυσιολογικό, που δεν υπέδειξε την αποβολή…

Ο Παναθηναϊκός, όμως, προηγήθηκε μόλις στο 1 με κοντινό σουτ του Καρέλη μετά από υπέροχο συνδυασμό με Μπέργκ, Πέτριτς. Μετά ο Παναθηναϊκός έδωσε δικαιώματα, αφού δεν συνέχισε έτσι όπως ξεκίνησε και ο κομάντο Δημητρόπουλος οργίασε. Φάουλ, ανάποδες κίτρινες, ανύπαρκτα πέναλτι. Το 0-1 έγινε 2-1.

Στο ημίχρονο όλα ήταν εναντίον Παναθηναϊκού. Ολοι ήταν έτοιμοι να ειρωνευτούν, να κάνουν πλάκα, που ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κερδίσει τα παιδάκια του ΟΦΗ και θέλει και πρωτάθλημα. Τα γνωστά «φτιάξε πρώτα ομάδα και μετά μίλα για την διαιτησία». Όλα πήγαιναν μια χαρά για όλους αυτούς στο ημίχρονο.

Ελα, όμως, που στο δεύτερο ημίχρονο τους χάλασε το σχέδιο. Ο Νίνης μπήκε μέσα και μάζεψε το κέντρο και πέρασε και πάσες, που δεν μπόρεσε να περάσει άλλος μέσος μέχρι τότε. Ο Μπέργκ έτρωγε το ξύλο και έλεγε και ευχαριστώ , για να μην φάει δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία, αλλά ο Χουχούμης από αριστερά, ο Καρέλης στην επίθεση και ο Πράνιτς.. την χάλασαν την δουλειά τα παλιόπαιδα. Το 2-2 από τον Πράνιτς, αφού η μπάλα βρήκε στον Μακρή και το 2-3 από τον Καρέλη σε σέντρα, πάρε –βάλε του Χουχούμη και τέζα το όλο το σύστημα. Δοκάρι ο Καρέλης, τρεις μεγάλες ευκαιρίες χαμένες από Μπέργκ, άλλες δύο χαμένες ευκαιρίες από Πράνιτς και Αντζαγκούν. Και αντί το ματς να τελειώσει 2-5, η 2-6 έμεινε στο 2-3. Στον αντίποδα δύο σουτ του Τζορτζ, που ήταν πολύ δύσκολο από εκείνη την θέση να πάνε στα δίχτυα, αλλά ο Στιλ έκανε αυτό, που έπρεπε.

Δυστυχώς για τον κομάντο… Δημητρόπουλο και όλο το σύστημα ο Παναθηναϊκός κέρδισε. Και επειδή κέρδισε στο τέλος έφαγε ένα τσιμέντο ο Παπαβασιλείου στο κεφάλι και έκανε τρία ράμματα και έφαγε και ένα καπνογόνο ο Καρέλης. Ετσι, για να μάθουν να κερδίζουν... Πάλι καλά, που δεν έγινε τίποτα χειρότερο λέω εγώ, με όλα αυτά, που είχαν προηγηθεί και με αυτά, που έλεγε ο Μαχλάς μέρες τώρα για πόλεμο από τον Παναθηναϊκό και άλλα τέτοια.

Αγωνιστικά θέλω να πω δύο πράγματα ακόμα. Το 4-2-3-1 και η χρησιμοποίηση του Μαυρία δεν του βγήκε του Αναστασίου και ο Παναθηναϊκός μετά το πρώτο γκολ φάνηκε ανεξήγητα να πατάει φρένο. Η αλλαγή του Νίνη και το 4-4-2 άλλαξε όλη την ομάδα και η αλήθεια είναι, ότι ξέμεινε από δυνάμεις στο τέλος ο ΟΦΗ(ανέβηκε πολύ και ο Ζέκα στο δεύτερο) και ήρθε αυτή η νίκη, που δίνει ψυχολογική ώθηση στην ομάδα κυρίως για τις αντίξοες συνθήκες με τις οποίες έγινε το ματς. Η ομάδα πήρε μία νίκη, που είχε την υποχρέωση να πάρει με βάση την δυναμικότητα του αντιπάλου, αλλά έδειξε σθένος και αντέδρασε παρά το ότι είχε κόντρα διαιτησία και έδρα και πάει τώρα να παίξει τα πάντα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με στόχο να τον κερδίσει.

ΥΓ: Ο Αναστόπουλος ήταν σε άλλο γήπεδο. Τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός στάθηκε τυχερός με το γκολ ισοφάρισης και τη νίκη και ξέχασε τις πολλές ευκαιρίες του Παναθηναϊκού. Οσο για το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε ο ΟΦΗ δεν είπε κουβέντα. Αν με τέτοιο πέναλτι ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει ακόμα θα μίλαγε. Περαστικά allenatore, είναι δυσκολοχώνευτη η σημερινή ήττα διότι ήθελες να δουλέψεις και για την ομάδα που έκανες καριέρα σαν ποδοσφαιριστής…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.