Ολυμπιακός: Και πάλι για Ντιόπ

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Και πάλι για Ντιόπ

bet365

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Πάπε Ντιόπ επαναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, με το Σενεγαλέζο να μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο 28χρονος αμυντικός μέσος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015 με τη Λεβάντε και φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει εκεί, αφού έχει ήδη αρνηθεί όσες προτάσεις ανανέωσης του έχουν γίνει. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ λοιπόν, ο Ντιόπ φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών κλαμπ, όπως η Σεβίλλη, η Βαλένθια, η Λοκομοτίβ Μόσχας, η Τουλούζ αλλά και ο Ολυμπιακός. Σημειώνεται ωστόσο, ότι ο Ντιόπ που απασχόλησε και το περασμένο καλοκαίρι τους πρωταθλητές Ελλάδας, ήταν επιλογή του Μίτσελ και είναι άγνωστη η άποψη του Περέιρα για τις ικανότητες του Αφρικανού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα