Καραγκούνης: «Ήταν μία δύσκολη απόφαση»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Καραγκούνης: «Ήταν μία δύσκολη απόφαση»

bet365

Ο Γιώργος Καραγκούνης λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Σέρχιο Μαρκαριάν εξέφρασε την βεβαιότητα του για τις ικανότητες του Ουρουγουανού τεχνικού. Τι δήλωσε ο Νίκος Κωστένογλου...

Ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου των Εθνικών Ομάδων, Γιώργος Καραγκούνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση για το νέο προπονητή της Εθνικής Ανδρών.

«Με δεδομένη τη δυσχερή βαθμολογική θέση μας, ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Πιστεύω ότι ο κ. Μαρκαριάν και οι συνεργάτες του πληρούν τις προϋποθέσεις που έχουμε θέσει με την Ομοσπονδία σε αυτό το κρίσιμο σημείο της προκριματικής φάσης στο οποίο βρισκόμαστε.

Είμαι σίγουρος ότι, όλοι μαζί, προπονητής, παίκτες και ομοσπονδία, θα έχουμε μια καλή συνεργασία και νιώθω ότι μαζί με εμάς όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα εύχεται καλή επιτυχία στον κ. Μαρκαριάν στη νέα μας προσπάθεια».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Κωστένογλου, συνεργάτης του κ. Μαρκαριάν τόνισε:

«Ευχαριστώ θερμά την ομοσπονδία που μου δίνει την ευκαιρία να εργαστώ φορώντας το εθνόσημο. Ο κ. Μαρκαριάν είναι ένας προπονητής με γνωστή αξία και θα προσφέρω όλες τις δυνάμεις μου στη διάρκεια της συνεργασίας μας προκειμένου η προσπάθειά μας να έχει αίσια έκβαση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα