Αναστασίου: «Είχαμε υπομονή και νικήσαμε»

Νίκος Αθανασίου
Αναστασίου: «Είχαμε υπομονή και νικήσαμε»

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στον τρόπο που οι παίκτες του πήραν την νίκη και για ακόμη μία φορά έπλεξε το εγκώμιο του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά:

Παίξαμε απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το γεγονός ότι δεν είχαν ούτε μια τελική είναι πολύ σημαντικό για τον τρόπο που λειτουργούμε. Στο δεύτερο είχαμε θέληση, κάναμε μια πολύ καλή φάση με τον Πέτριτς με μια επαφή αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ. Ζήτησα υπομονή στο ημίχρονο και ήμουν σίγουρος πως θα βάζαμε γκολ. Μετά το 1-0 όταν έχουμε φάσεις θα πρέπει να τις τελειώνουμε. Σπαταλάμε πολλές ευκαιρίες. Θα πρέπει να είμαστε πιο απαιτητικοί από τους εαυτούς μας.

Για τον Παναιτωλικό: Έχει αρκετά καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Κάνει μια εξαιρετική πορεία, πιστεύω θα τερματίσει στην πρώτη πεντάδα. Έχει πλάνο και είναι δύσκολο να την νικήσεις. Άλλαξαν την φιλοσοφία φέτος, βάζουν πιο πολύ ποδόσφαιρο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κύριο Χάβο για την δουλειά που κάνει.

Για τον Ζέκα ως δεξί μπακ: Είναι θέση που μας προβληματίζει. Δεν έχουμε σταθερότητα, την απαιτούμενη απόδοση. Έχουμε επιλογές για εκεί. Υπάρχουν πάντα σκέψεις στο μυαλό μου. Αυτό που ζητάω από τα παιδιά είναι να παίζουν χωρίς πίεση και άγχος. Όταν έχουμε μια ποιότητα, όμως, θα πρέπει να το δείχνουμε.

Για τον Πέτριτς: Προσπαθούμε να βρούμε τρόπους για να πάρουμε το καλύτερο. Ο Μλάντεν ήρθε για επιθετικός, πέρασε πολλά προβλήματα. Υπήρχε ο στόχος να πάρουμε το μάξιμουμ και να μείνει φιτ. Έχει κάνει 30-32 ματς, έχουμε κάνει καλή δουλειά. Είναι διαθέσιμος. Αγωνιστικά είναι εγκεφαλικός, δεν είναι σέντερ φορ ούτε δεκάρι. Το σημαντικό είναι πως οι παίκτες που παίζουν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Σε μεγάλο βαθμό, όποιος παίζει, το ευχαριστιέται.

Για τον Λαγό και την αλλαγή του Μπούρμπου λόγω κίτρινης: Πονούσε το πέλμα του. Δεν μπορούσε να περπατήσει. Είναι ένα θέμα για εμάς οι κάρτες. Προσωπικά επειδή δεν έχω εμπιστοσύνη πουθενά, προτιμώ να μην πάρω κάποιο ρίσκο και να αφήσω στο γήπεδο κάποιον που έχει κίτρινη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα