Γκολ αγάπης με παρουσία Gazzetta! (pics+vid)

Gazzetta team
Γκολ αγάπης με παρουσία Gazzetta! (pics+vid)

bet365

To gazzetta.gr συμμετείχε στο τουρνουά για την Κιβωτό του Κόσμου, βάζοντας με τη σειρά του γκολ αγάπης! Δείτε το video!

Το gazzetta.gr στηρίζει έμπρακτα τις κοινωνικές ποδοσφαιρικές πρωτοβουλίες και έτσι, όταν ήρθε η πρόταση από την Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Μπαρτσελόνα για συμμετοχή στο τουρνουά, δεχθήκαμε με χαρά.

Στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στο Renti Soccer Club με τη συμμετοχή του Gazzetta.gr, του NovaΣπορ FM, της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Μπαρτσελόνα και του Roma Club Grecia, μπήκαν πολλά γκολ αγάπης και στον τελικό η ομάδα των φίλων της καταλανικής ομάδας επικράτησε των «Ρωμαίων» 8-5, έχοντας στη σύνθεσή της και τον Στέλιο Γιαννακόπουλο!

«Θεωρώ πως είναι μεγάλη τιμή να είμαστε εδώ και να ενισχύουμε μια προσπάθεια που δείχνει ότι νοιαζόμαστε για το συνάνθρωπό μας. Είναι διπλή χαρά και για μένα και για όλους, να βοηθήσουμε με τον τρόπο αυτό κάνοντας τη μεγάλη μας αγάπη, παίζοντας ποδόσφαιρο», τόνισε ο Γιαννακόπουλος.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού φόρεσε τη φανέλα της Μπάρτσα και... θυμήθηκε στο γήπεδο τον παλιό του εαυτό! Το αγωνιστικο, όμως, περνάει σε δεύτερη μοίρα. Το σημαντικό ήταν ότι συγκεντρώθηκαν χρήματα, ρούχα και τρόφιμα, για την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια!

 

Τελευταία Νέα