Ένταση με Καλτσά στα αποδυτήρια

Δημήτρης Τομαράς
Ένταση με Καλτσά στα αποδυτήρια

bet365

Ο Νίκος Καλτσάς δεν ηρέμησε ούτε στα αποδυτήρια με αποτέλεσμα να υπάρξει αντιπαράθεση με ανθρώπους του Ολυμπιακού και... πυροσβεστική παρέμβαση του Γενικού Αρχηγού της Βέροιας.

Ο Καλτσάς που είχε λογομαχία με τον Μανιάτη και άλλους παίκτες του Ολυμπιακού λίγο πριν λήξει το ματς στην Βέροια χειροκρότησε περισσότερες από μία φορές ειρωνικά για τον διαιτητή. Παράλληλα όμως ήρθε σε αντιπαράθεση με ανθρώπους των Πειραιωτών μετά τα όσα έλεγε στα αποδυτήρια. Ο ίδιος είχε πολλά νεύρα λέγοντας διάφορα για την διαιτησία και την ερυθρόλευκη διοίκηση, δεχόμενος ωστόσο απαντήσεις σε χαμηλούς τόνους. Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας του, Γιώργος Λάναρης, ήταν εκείνος που επενέβη, ζητώντας του να σταματήσει και να αντιληφθεί το σε ποιά ομάδα αγωνίζεται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα