Γκρανέρο: «Ο Μπεν μου είπε πως υπέγραψε στον Ολυμπιακό»

Δημήτρης Τομαράς
Γκρανέρο: «Ο Μπεν μου είπε πως υπέγραψε στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο, αποκάλυψε ότι σε κουβέντα που είχε με τον Μπεν του μετέφερε πως έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό! Κρίνεται την Δευτέρα το εάν θα κλείσει για τώρα ή για το καλοκαίρι.

Ο Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο ήταν ο άνθρωπος που τόνισε μετά το τέλος του ματς στην Βέροια πως ο Μπεν του αποκάλυψε ότι έχει κλείσει ήδη στον Ολυμπιακό. Του τόνισε πως έχει υπογράψει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους. Ο άσος της ομάδας της Ημαθίας ως γνωστόν είχε μείνει εκτός αποστολής από το ματς με τους ερυθρόλευκους. Χαρακτηριστικό είναι πάντως ότι ο Μπεν δεν ήταν τιμωρημένος ούτε είχε πρόβλημα τραυματισμού.

Το Gazzetta σας είχε ενημερώσει προ ημερών για τις πιθανότητες του deal. Ειδικότερα ο προπονητής της Βέροιας είπε: «Ο Μπεν μου είπε ότι υπέγραψε στον Ολυμπιακό και γι' αυτό έκρινα σωστό να τον αφήσω εκτός. Σήμερα θα μιλήσω λίγο. Είμαι χαρούμενος και περήφανος επειδή η ομάδα μας ήταν σίγουρη, αισιόδοξη και στάθηκε με αξιοπρέπεια στον αγωνιστικό χώρο, με 11, με 10 και με 9 παίκτες». Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα σχολίασε: «Ναι θα μπουν άμεσα.

Ο Νέτο χρειάζεται λίγο χρόνο. Θα μας ενισχύσει και ο Καμπαγέρο, ο οποίος έρχεται δανεικός από την ομάδα της Κόρδοβα». Τέλος, για την αποβολή του Μπαλάφα, σχολίασε: «Μίλησα με τον Σωτήρη. Είπε ότι διαμαρτυρήθηκε. Είχε έναν διάλογο ο οποίος δεν ήταν έντονος και από αυτό τον διάλογο ήρθε η δεύτερη κίτρινη».

* Την Δευτέρα θα ξεκαθαριστεί η υπόθεση Μπεν που σύμφωνα με πληροφορίες από την Βέροια είναι πια μία ανάσα από τον Ολυμπιακό. Θα αποσαφηνιστεί το εάν θα κλείσει για να παίξει από τώρα στον σύλλογο ή εάν θα είναι για το καλοκαίρι. Ο ίδιος ο παίκτης από τις Κομόρες θα προτιμούσε πάντως να βρεθεί πιο νωρίς στο Ρέντη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα