Αναστασίου: «Ήμουν σίγουρος για την αντίδραση της ομάδας»

Νίκος Αθανασίου
Αναστασίου: «Ήμουν σίγουρος για την αντίδραση της ομάδας»

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Χάρη Μαυρία.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Ήμουν σίγουρος για την αντίδραση μας και περίμενα πως θα ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Είχαμε τον έλεγχο, κάναμε φάσεις, κρατήσαμε το μηδέν πίσω. Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, δώσαμε χρόνο σε νέα παιδιά. Ο Νίνης που επανήλθε, ο Αγγελόπουλος. Δεν είμαστε σούπερ ομάδα ούτε ομάδα για τα τάρταρα μετά από νίκη ή ήττα. Έτσι είναι τ0 ποδόσφαιρο. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και την δουλειά μας. Έχουμε πίστη στον εαυτό μας. Έχουμε αδυναμίες, δουλεύουμε, να γίνουμε καλύτεροι. Συνεχίζοντας έτσι, ταπεινά και δουλεύοντας, μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα σαν ομάδα».

Για τα πάνω και κάτω στην απόδοση της ομάδας: «Προσπαθούμε να φτάσουμε σε ένα επίπεδο. Όλοι κάνουμε λάθη, πάντα θα υπάρχουν δύσκολες στιγμές. Δεν πατάς απλά ένα κουμπί. Θέλουμε να είμαστε καλύτεροι και σίγουρα πρέπει να συνυπολογίσουμε πως παίζουν και οι αντίπαλοι, παίζουν και κάποιες συγκυρίες. Το πιο σημαντικό είναι η εμπιστοσύνη και η στήριξη. Το να χτίσεις χρειάζεται υπομονή. Δεν γίνεται από την μια στιγμή στην άλλη. Όλοι θέλουν να κερδίζουν συνέχεια, αλλά για εσάς ίσως δεν θα είχε και τόσο ενδιαφέρον. Μετά το 5-0 επί του Εργοτέλη ήσασταν πολύ λίγοι εδώ στην αίθουσα και νομίζω ότι πουλάει λίγο η ίντριγκα, για να γράφεται κάποια πράγματα».

Για τον Μαυρία: «Θέλουμε παίκτες με χαρακτηριστικά και ταχύτητα που να μας βοηθάνε να ανοίξουμε την αντίπαλη άμυνα και ο Χάρης έχει αυτά τα στοιχεία. Έγινε τελευταία στιγμή, είναι ένα παιδί που μεγάλωσε στον Παναθηναϊκό και ήρθε με διάθεση για να βοηθήσει. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για το υπόλοιπο της σεζόν».

Για τον Αγγελόπουλο: «Θέλουμε να δώσουμε χρόνο και δυνατότητα σε νεαρούς παίκτες να εξελιχθούν. Να μπούνε να πάρουν τον χρόνο και την στιγμή.Μην τα κάψουμε και δημιουργήσουμε άσχημη ψυχολογία. Υπάρχει στόχος να έχουμε πιο πολλούς Έλληνας παίκτες. Υπάρχουν και Έλληνες ποδοσφαιριστές που βλέπουν ότι στον Παναθηναϊκό μπορούν να εξελιχθούν και να γίνουν καλύτεροι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα