Ερυθρόλευκη προσφορά και στην Βέροια (vid)

Ερυθρόλευκη προσφορά και στην Βέροια (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ερυθρόλευκη προσφορά και στην Βέροια (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός επισκέφθηκε το σχολείο ειδικής αγωγής της Βέροιας και μοίρασε δώρα στα παιδιά, συνεχίζοντας να δείχνει το ανθρώπινό του πρόσωπο.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού δεν σταματούν ποτέ. Η ομάδα αντιμετωπίζει την Βέροια, όμως στο μυαλό του Βαγγέλη Μαρινάκη, της διοίκησης και των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι πάντα κοντά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ιδίως στα παιδιά. Ανάγκη όχι μόνο για χρηματική ή υλική προσφορά, αλλά ανάγκη να νιώσουν ότι κάποιος βρίσκεται κοντά τους, ακόμη και αν η στήριξη έρχεται από την άλλη άκρη της Ελλάδας.

Αντιπροσωπεία της διοίκησης του Ολυμπιακού έδωσε το μεσημέρι της Κυριακής το παρών στο σχολείο ειδικής αγωγής της Βέροιας, κοντά στα παιδιά. Ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο διευθύνων σύμβουλος της «Θρύλος Α.Ε.», Γιώργος Παύλου, καθώς και ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, φιλοξενήθηκαν από τον διευθυντή του σχολείου ειδικής αγωγής, Αντώνη Τσιόνγκα.

Ο κ. Τσιόνγκας μίλησε με θερμά λόγια για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και την προσφορά τους προς το σχολείο. Οι άνθρωποι της διοίκησης του Ολυμπιακού προσέφεραν δώρα, για τα παιδιά, καθώς και μία φανέλα της ομάδας, υπογεγραμμένη από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Η προσφορά προς τον συνάνθρωπο είναι ιδιαιτέρως σημαντική, όμως το πιο σημαντικό από όλα ήταν το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών και τον γονέων τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα