«Μηδενική ανοχή στους αδιάφορους»

«Μηδενική ανοχή στους αδιάφορους»

Νίκος Αθανασίου
«Μηδενική ανοχή στους αδιάφορους»

bet365

Μήνυμα προς τους παίκτες που δεν δίνουν το 100% στους αγώνες, έστειλε η Θύρα 13 με πανό της στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Η εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Ξάνθη, που είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό των «πράσινων» από τη συνέχεια της διοργάνωσης, προκάλεσε έντονη απογοήτευση στις τάξεις των φιλάθλων...

Κάτι που φάνηκε τόσο μετά το τέλος του ματς της Πέμπτης, όσο και με το πανό που έκανε την εμφάνισή του μπροστά από το «πέταλο» της Λεωφόρου στον αγώνα με τον Πλατανιά.

Αυτό λοιπόν έγραφε «Ατελείωτη στήριξη στο τριφύλλι... Μηδενική ανοχή στους αδιάφορους».

Χειροκροτήματα, αλλά και απαιτήσεις

Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες πήγαν προς την Θύρα 13 και χειροκρότησαν τους οπαδούς και αυτοί με την σειρά τους αφού τους χειροκρότησαν έστειλαν το μήνυμα για την συνέχεια φωνάζοντας «παίξτε μπάλα δεν είναι αγγαρεία, αλλιώς θα παίξει μπάλα η Θύρα 13», δείχνοντάς του πως ναι μεν τους στηρίζουν, όπως άλλωστε φαίνεται από το ξεκίνημα της χρονιάς, αλλά έχουν και απαιτήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα