Λεβάντε - Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-2 (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Λεβάντε - Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-2 (vids)

bet365

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε τονίσει ότι το ματς με τη Λεβάντε ήταν ιδανικό για να γυρίσει ο διακόπτης για την Αθλέτικ Μπιλμπάο και βγήκε αληθινός, με την ομάδα του να παίρνει τη νίκη με σκορ 2-0!

Στο «Θιουδάδ ντε Βαλένθια», η ομάδα του «τσιγκούρι» κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς χάρη σε δύο γκολ του Αντούριθ. Αρχικά, έκανε το 1-0 με γυριστό σουτ, νικώντας τον Βύντρα που τον μάρκαρε και τον πορτιέρο της Λεβάντε, ενώ με τη συμπλήρωση 90 λεπτών, από εξαιρετική κάθετη του Σουσαέτα, διαμόρφωσε με έξυπνο πλασέ το αποτέλεσμα του αγώνα.

Στο 75ο λεπτό, η Λεβάντε έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει προσωρινά, με τον Ιραϊθόθ να σώζει με διπλή επέμβαση πάνω στη γραμμή.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Αθλέτικ στο πρωτάθλημα έπειτα από τις 29/11 (2-1 τη Χετάφε εκτός έδρας), ενώ είναι το δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα μετά το 1-0 επί της Μάλαγα στο Κύπελλο, με τον σύλλογο του Μπιλμπάο να επιζητεί πλέον να χτίσει στο καλό μομέντουμ που διανύει...

Αντίθετα, η Λεβάντε, που στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα πίεσε αρκετά, δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλό για να συνεχίσει την προσπάθεια επιβίωσης...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα