Επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ σε «μωρά» του Ολυμπιακού!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ σε «μωρά» του Ολυμπιακού!

bet365

Οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν φραστικά σε παιδιά ηλικίας 7-8 ετών στην Μηχανιώνα, που ανήκουν σε σχολή του Ολυμπιακού της περιοχής, σύμφωνα με τα όσα τονίζουν οι άνθρωποι της Ακαδημίας. Η αντίδραση των Πειραιωτών.

Ένα ματς πήγε να δώσει κλιμάκιο της ομάδας του Ολυμπιακού στη Μηχανιώνα, το οποίο τελικά δεν τους βγήκε σε καλό. Τα παιδάκια ηλικίας 7-8 ετών, είδαν περίπου 30 άτομα που ανήκουν στον Σύνδεσμο φιλάθλων ΠΑΟΚ της Μηχανιώνας να τους κάνουν λεκτική επίθεση. Απειλούσαν παιδιά και γονείς και η ένταση ανέβηκε για τα καλά. Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ερυθρόλευκης Ακαδημίας οι ύβρεις δεν ήταν και λίγες. Η αστυνομία αδυνατούσε να απομακρύνει τους οπαδούς από το σημείο και έτσι τα παιδάκια μπήκαν στο πούλμαν και αποχώρησαν. Φυσικά το ματς δεν έγινε. Αν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά εν έτει 2015 μέχρι και σε μωρά!

Ερυθρόλευκη οργή για το επεισόδιο στην Μηχανιώνα

Στον Ολυμπιακό δεν μπορούσαν με τίποτα να πιστέψουν το πως υπήρξαν οπαδοί που θα απειλούσαν παιδιά Ακαδημιών και τους γονείς τους. Ότι ομάδα από την σχολή του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη με παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2006 θα πήγαινε να δώσει φιλικό με παιδιά της Ακαδημίας του Ποσειδώνα Μηχανιώνας και ότι η κατάσταση θα κατέληγε έτσι.

Φοβούμενη για την σωματική της ακεραιότητα η ερυθρόλευκη αποστολή μετά από συνεννόηση με την αστυνομία αποχώρησε. Στις τάξεις των Πειραιωτών υπάρχει οργή για το συμβάν καθώς και για τις διαρροές περί του αντιθέτου από την Θεσσαλονίκη, δηλαδή ότι δεν υπήρξε επεισόδιο. Από τον Ολυμπιακό αυτό που περίμεναν ήταν μία συγγνώμη και όχι κάτι διαφορετικό. Εξάλλου το γεγονός πως δεν έγινε ο αγώνας λέει πολλά...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα