Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής στη Super League

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής στη Super League

bet365

Η 21η αγωνιστική συνεχίζεται με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται στη Βέροια, ΠΑΣ-Κέρκυρα να δίνουν το δικό τους ντέρμπι και το Λεβαδειακό να θέλει να δείξει... αφιλόξενο πρόσωπο στη Skoda Ξάνθη.

Κατά δύο (και όχι ένα) ματς λιγότερα διεξάγεται η 21η αγωνιστική της Super League. Ο Ατρόμητος, πριν πάει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης) πήρε ένα ξεκούραστο τρίποντο μιας κι ο ΟΦΗ είναι τιμωρημένος και δεν κατέβηκε στην αναμέτρηση του Περιστερίου.

Ο Πανιώνιος πανηγύρισε μίας... ζωτικής σημασίας νίκη επί του Πανθρακικού, ενώ η μεγάλη έκπληξη ήρθε στην Τούμπα, όπου ο Παναιτωλικός εκτροχίασε τον ΠΑΟΚ από την κορυφή.

- Στο σημερινό πρόγραμμα, το... μενού ανοίγει με ένα γεμάτο πρόγευμα. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πλατανιά, με τους «πράσινους» να βλέπουν το ματς ως αντίδοτο μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Skoda Ξάνθη. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει αφήσει εκτός αποστολής το Δώνη, ενώ μπορεί να υπολογίζει στο Νίνη. Επίσης, οι Πράνιτς - Μέντες δεν είναι στα σχέδια του προπονητή τους, λόγω ίωσης ο πρώτος και τιμωρίας ο δεύτερος. Από την άλλη, ο Γιάννης Χριστόπουλος, θα έχει στην αποστολή του τους νεοαποκτηθέντες Κάσιο και Μαχλελής

- Στη συνέχεια το... κυρίως πιάτο σερβίρεται με το ντέρμπι της περιοχής ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα και Λεβαδειακός - Skoda Ξάνθη. Το χαστούκι από τα Χανιά, κρατά ακόμη... ζαλισμένους τους παίκτες του Γιάννη Πετράκη; Θα φανεί, απέναντι σε μια Κέρκυρα που θέλει να τελειώνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με την παραμονή της. Η ομάδα της Ηπείρου δεν υπολογίζει μόνο στον Κρητικό, ενώ από την άλλη, ο Γρηγορίου έχει πάρει στην αποστολή Λεάλ και Μανωλά.

Όσον αφορά στο άλλο ματς που γίνεται την ίδια ώρα (17:15) ο Σάββας Παντελίδης δεν έχει στη διάθεσή του τον Άλαν Πουλίδο, κάτι που δεν συμβαίνει και με τους Μιλιάζες - Κατίδη. Ο Λουτσέσκου από την άλλη, θέλει να συνεχίσουν οι παίκτες του τις καλές εμφανίσεις και με πιθανή νίκη σήμερα να διατηρηθούν σε πορεία πλέι οφ.

- Το... επιδόρπιο σερβίρεται στη Βέροια με τον πρωταθλητή και πρωτοπόρο Ολυμπιακό να έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τη... γκέλα του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναιτωλικό. Οι «ερυθρόλευκοι», έχουν στο νου τους μόνο τους τρεις βαθμούς ώστε να πάνε στο +5, ενώ η ομάδα της Ημαθίας, μετά την επιτυχία των «καναρινιών» δύσκολα θα μπουν στην 5άδα των πλέι οφ, αν δεν πάρει σήμερα τους τρεις βαθμούς.

To πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

Σάββατο (31/1)

Ατρόμητος - ΟΦΗ 3-0 (άνευ αγώνα)
Εργοτέλης - Νίκη Βόλου (άνευ αγώνα)
Πανιώνιος - Πανθρακικός 2-1
Καλλονή - Αστέρας Τρίπολης 1-0
ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 1-2

Κυριακή (1/2)

Παναθηναϊκός - Πλατανιάς (15:00)
Λεβαδειακός - Skoda Ξάνθη (17:15)
ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα (17:15)
Βέροια - Ολυμπιακός (19:30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα