Ανησυχία για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Βέροιας

Δημήτρης Τομαράς
Ανησυχία για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Βέροιας

bet365

Οι έντονες βροχοπτώσεις στην Βέροια έχουν επιβαρύνει τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και έτσι εύλογα υπάρχει ανησυχία και προβληματισμός για την Κυριακή.

Όπως είναι λογικό είναι ένα σημαντικό ερώτημα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Βέροια την Κυριακή το σε ποιά κατάσταση θα είναι το δημοτικό στάδιο της Βέροιας. Οι πολλές και έντονες βροχοπτώσεις αναμένεται να προξενήσουν προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο, κάτι το έχουν ήδη στο μυαλό τους οι άνθρωποι των Πειραιωτών. Υπάρχει γενικότερα μία ανησυχία και ένας προβληματισμός καθώς δυστυχώς πλέον τα περισσότερα γήπεδα στην επαρχία αντιμετωπίζουν ζητήματα όταν οι καιρικές συνθήκες είναι ακραίες. Εξάλλου ως γνωστόν το παιχνίδι των Νέων της Βέροιας με τον Ολυμπιακό που θα γινόταν το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο Ταγαροχωρίου (που είναι το προπονητικό κέντρο της Βέροιας) ματαιώθηκε γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. Εκτός των άλλων πρέπει να τονιστεί πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ταξιδέψει μαζί με την ερυθρόλευκη αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα