Με τα ίδια... όπλα κόντρα στην Βέροια (pic)

Με τα ίδια... όπλα κόντρα στην Βέροια (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Με τα ίδια... όπλα κόντρα στην Βέροια (pic)

bet365

O Πορτογάλος προπονητής θα εμπιστευθεί εκτός απροόπτου τα ίδια πρόσωπα στο παιχνίδι με την Βέροια. Για πρώτη αλλαγή ο Φορτούνης, παίρνει ξανά χρόνο συμμετοχής ο Χάρα.

Ο Περέιρα ετοιμάζει ξανά διάταξη 4-2-3-1 με τον Μέγιερι στο τέρμα και στην άμυνα -από δεξιά προς τα αριστερά- τους Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτη, Σιόβα και Μαζουάκου. Στο κέντρο θα είναι ο Μανιάτης με τον Κασάμι και μπροστά τους, σε ελεύθερο ρόλο ο Τσόρι. Ο Αφελάι θα πάει στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ο Ντοσεβί δεξιά και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μήτρογλου. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Μιλιβόγιεβιτς αντί του Μανιάτη. Eίναι κάτι που ισχύει και για τον Ντουρμάζ, που μπορεί να πάρει την θέση του Ντοσεβί. Ο Φορτούνης λογικά θα είναι η πρώτη επιλογή από τον πάγκο ενώ ο Πορτογάλος προσανατολίζεται στο να δώσει και πάλι χρόνο στον Χάρα. Θυμίζουμε αναλυτικά την αποστολή: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγιεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Μανιάτης, Μαζουάκου, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαλίνο, Σιόβας, Αφελάι και Χάρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα