Ερυθρόλευκη επίσκεψη στην Βέροια και βράβευση Γεωργάτου

Ερυθρόλευκη επίσκεψη στην Βέροια και βράβευση Γεωργάτου

Δημήτρης Τομαράς
Ερυθρόλευκη επίσκεψη στην Βέροια και βράβευση Γεωργάτου

bet365

Επίσκεψη στην ερυθρόλευκη σχολή της Βέροιας κάνουν το Σαββατοκύριακο στελέχη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Βραβεύεται στο περιθώριο ειδικής εκδήλωσης ο Γρηγόρης Γεωργάτος.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (31/1) ο επικεφαλής του δικτύου των σχολών, Βασίλης Νάνος και ο σκάουτερ της Ακαδημίας, Γιώργος Αμανατίδης, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της σχολής στην Βέροια και θα ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας αλλά και για την πρόοδο των τμημάτων. Το βράδυ του Σαββάτου η σχολή θα βραβεύσει σε ειδική εκδήλωση τον διευθυντή της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Γρηγόρη Γεωργάτο, για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο ενώ την Κυριακή τα παιδιά της σχολής θα παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού με την Βέροια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα