Τα τέσσερα «όχι» του Σαντάνα πριν τον Ολυμπιακό

Τα τέσσερα «όχι» του Σαντάνα πριν τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Τα τέσσερα «όχι» του Σαντάνα πριν τον Ολυμπιακό

bet365

O Φελίπε Σαντάνα απέρριψε προσφορά της Στουτγκάρδης και άλλων τριών γερμανικών ομάδων για να δώσει θετική απάντηση στον Ολυμπιακό.

Εδώ και περίπου έναν μήνα ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ προσπαθούσε να βρει λύση με το μέλλον του. Επειδή δεν έβρισκε τον χρόνο συμμετοχής που ήθελε στην Σάλκε κοίταζε το πως θα κινηθεί για την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Ωστόσο ο στόχος του ήταν να παίξει σε μία ομάδα με προοπτική και που να μετέχει σε ευρωπαϊκά Κύπελλα. Τελικώς ο Φελίπε Σαντάνα απέρριψε τέσσερις κρούσεις από άλλες γερμανικές ομάδες προκειμένου να πει το «ναι» στον Ολυμπιακό.

Ένας εκ των συλλόγων που αποπειράθηκε να τον κάνει δικό του -δίχως βέβαια να τα καταφέρει- ήταν εκείνος της Στουτγκάρδης. Μάλιστα όταν υπήρξε και το σχετικό πρέσινγκ των «βασιλικών Μπλε» προς το πρόσωπό του για το μέλλον του ξεκαθάριζε πως περίμενε τους Πειραιώτες. Με την άφιξη του Ματίγια Νάσταζιτς από την Μάντσεστερ Σίτι ο δυναμικός και έμπειρος στόπερ πήρε την απόφαση να κάνει το καλύτερο δυνατό για την καριέρα του, κλείνοντας στους ερυθρόλευκους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα