Ζήτησε δανεικό τον Σαρρή από ΑΕΚ ο Εργοτέλης

Νίκος Τσιώκος
Ζήτησε δανεικό τον Σαρρή από ΑΕΚ ο Εργοτέλης

bet365

Την παραχώρηση του Γιώργου Σαρρή με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ ζήτησε ο Εργοτέλης, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr.

Το καλοκαίρι του 2014 ο Γιώργος Σαρρής άφησε τον Εργοτέλη για λογαριασμό της ΑΕΚ, όπου υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. Όμως, δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής μετρώντας πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League και δύο στο Κύπελλο και είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο Ηράκλειο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι Κρητικοί ζήτησαν από την Ένωση την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού. Ο 25χρονος στόπερ αποτελεί παιδί των ακαδημιών των «κιτρινόμαυρων» του Ηρακλείου και λογικά δε θα πει όχι στην επιστροφή του, εφόσον υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα