Με Ρικάρντο Κόστα ο ΠΑΟΚ!

Με Ρικάρντο Κόστα ο ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Με Ρικάρντο Κόστα ο ΠΑΟΚ!

bet365

Πρώτη συμμετοχή στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον Ρικάρντο Κόστα, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να σκέφτεται να του δώσει και χρόνο συμμετοχής σήμερα (19:30) απέναντι στον Παναιτωλικό!

Το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του «δικεφάλου του βορρά» βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας για το αποψινό ματς που θα σημάνει και την επιστροφή της ομάδας του Άγγελου Αναστασιάδη στη δράση, αφού είχε μεσολαβήσει το «ρεπό» λόγω του αγώνα με τη Νίκη Βόλου.

Ο Ρικάρντο Κόστα ενδέχεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής, ενώ δεν αποκλείεται και η παρουσία του Κριστιάν Νομπόα στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά οι παίκτες που μετέβησαν στο Makedonia Palace για ξεκούραση είναι οι εξής: Γλύκος, Ιτάνζ, Βίτορ, Κόστα, Τζανδάρης, Σκόνδρας, Παπαδόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Μαντούρο, Κουλούρης, Κατσικάς, Σαλπιγγίδης, Ρατς, Περέιρα, Μακ, ΑΘανασιάδης, Νομπόα, Κωνσταντινίδης και Κίτσιου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα