Με τους νεοαποκτηθέντες στη Λαμία ο Φωκικός

Gazzetta team
Με τους νεοαποκτηθέντες στη Λαμία ο Φωκικός

bet365

Να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα θα προσπαθήσει στο αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο την Λαμία ο Φωκικός. Στην αποστολή οι Κασνέτσης, Ζαρκάδας, Χαντάκιας και Μεγάλος.

Στην απόσπαση ενός θετικού αποτελέσματος απέναντι στη δεύτερη της βαθμολογίας Λαμία, στοχεύει ο Φωκικός. Το συγκρότημα του Νίκου Κάτσικα καταβάλει προσπάθεια προκειμένου να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, κάτι το οποίο σημαίνει ότι ο κάθε βαθμός είναι σημαντικός.

Στα αγωνιστικά ο τεχνικός της ομάδας της Άμφισσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, κάτι το οποίο του δίνει τη δυνατότητα να παρατάξει το καλύτερο δυνατό αρχικό σχήμα απέναντι στο συγκρότημα της Φθιώτιδας.Στα θετικά η παρουσία στην αποστολή για πρώτη φορά των νεοαποκτηθέντων Κασνέτση, Ζαρκάδα, Χαντάκια και Μεγάλου τα δελτία των οποίων και εκδόθηκαν.

Η αποστολή της ομάδας της Φωκίδας για το εν λόγω ματς, αποτελείται από τους: Tσεκρέζι, Μουστάκη, Δημητρίου, Σκαρίμπα, Χαντάκια, Ντάμπο, Καλλέργη, Μαρκάκη, Ζαρκάδα, Γεωργουσόπουλο, Ευαγγελιδάκη, Κασνέτση, Ζαχαρόπουλο, Πρίφτη, Πολυχρονάκη, Μεγάλο και Αμουτζάκη.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα