Nτε λα Βέγκα στο gazzeta.gr: «Δεν με άκουσε ο Πουλίδο»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Nτε λα Βέγκα στο gazzeta.gr: «Δεν με άκουσε ο Πουλίδο»

bet365

Ο Γκαρσία ντε λα Βέγκα προβαίνει σε αποκαλύψεις στο gazzetta.gr αναφορικά με την υπόθεση Πουλίδο αλλά και τον τρόπο που... αποσκίρτησε ο 23χρονος φορ. «Αμφιβάλλω για την προσωρινή άδεια μεταγραφής, έχω δει το συμβόλαιο στην Τίγκρες».

Η... «Πουλιδιάδα» καλά κρατεί με νέο κύκλο επεισοδίων να προστίθενται στο πολύκροτο σίριαλ. Η πολυδιαφημισμένη παραγωγή με έδρα το Μεξικό έχει μεταφερθεί εσχάτως στη Λειβαδιά.

Ο Λεβαδειακός από το πουθενά ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλαν Πουλίδο με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2016, ενώ η Τίγκρες με τη σειρά της ισχυρίζεται πως δεν έχει χορηγηθεί η μπλε κάρτα στον Μεξικανό φορ, αφού το CAS δικαίωσε τον σύλλογο και όχι τον ποδοσφαιριστή.

Την ίδια στιγμή, ο φερόμενος ως μάνατζερ του Πουλίδο, Φελίπε Αγιάλα ουσιαστικά «έκλεψε» τον Πουλίδο μέσα από τα χέρια του μέχρι πρότινος προϊσταμένου του και κορυφαίου Μεξικανού ατζέντη, Μαουρίτσιο Γκαρσία ντε λα Βέγκα.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Ντε λα Βέγκα ζητώντας την άποψη του για όσα έχουν εκτυλιχθεί το τελευταίο διάστημα αναφορικά με τον Μεξικανό διεθνή.

Ο γνωστός μάνατζερ αρχικά διηγήθηκε το ιστορικό της αρπαγής του Άλαν Πουλίδο από τον πρώην συνεργάτη του Φελίπε Αγιάλα με παράνομο τρόπο.

«Είμαι ο ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου γραφείου εκπροσώπησης αθλητών στο Μεξικό. Αρχικά ήμουν μάνατζερ του Φελίπε Αγιάλα.

Όταν εκείνος εγκατέλειψε την ενεργό δράση μου ζήτησε δουλειά. Έτσι συνεργαστήκαμε στην εταιρία. Τον εμπιστεύτηκα όμως εκείνος με πρόδωσε.

Είμαι ο νόμιμος μάνατζερ του Άλαν Πουλίδο. Ο Αγιάλα με παράνομο τρόπο εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή. Δεν έχει άδεια ατζέντη, ούτε έχει αναγνωριστεί από την FIFA».

Ο Γκαρσία ντε λα Βέγκα, εξήγησε στο gazzetta.gr την διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθήσει ένας ποδοσφαιριστής για να αποκτήσει προσωρινή άδεια συμμετοχής από τη FIFA, κάτι για το οποίο αμφιβάλλει πως έχει συμβεί στην περίπτωση Πουλίδο.

«Δεν ξέρω αν ο Πουλίδο έχει εξασφαλίσει προσωρινή άδεια μεταγραφής από την FIFA αλλά αμφιβάλλω για αυτό.

Θα σου εξηγήσω γιατί. Χρειάζεται να ακολουθήσει μία διαδικασία, η οποία απαιτεί 5-10 μέχρι να υλοποιηθεί.

Από την Τίγκρες γνωρίζω πως δεν έχει γίνει το παραμικρό. Επίσης το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Πουλίδο είναι υπαρκτό γιατί το έχω δει με τα μάτια μου.

Για να αποκτήσει ο Πουλίδο άδεια συμμετοχής, θα πρέπει ο Λεβαδειακός να απευθυνθεί στην ελληνική ομοσπονδία.

Η ελληνική ομοσπονδία θα πρέπει με τη σειρά της να πράξει το ίδιο με την μεξικάνικη και η μεξικάνικη να επικοινωνήσει με την Τίγκρες. Αυτό δεν έχει συμβεί!»

Ο νόμιμος εκπρόσωπος του Πουλίδο συμβούλευσε τον παίκτη του Λεβαδειακού να ακολουθήσει εντελώς διαφορετικό δρόμο, όμως εκείνος δεν τον άκουσε...

«Προσωπικά συμβούλεψα τον Άλαν Πουλίδο να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με την Τίγκρες και να διαπραγματευτεί με την ομάδα αφού αγωνίζεται.

Εκείνος όμως δεν με άκουσε και αρνήθηκε. Επέλεξε άλλο δρόμο. Ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να παίζει και όχι να είναι εκτός αγωνιστικής δράσης για τόσους πολλούς μήνες. Νομίζω δεν έπραξε το σωστό».

Όσο για το επόμενο βήμα του Γκαρσία ντε λα Βέγκα;

«Θα ακολουθήσω την νόμιμη οδό. Θα κινηθώ σύμφωνα με το γράμμα του νόμου. Περιμένω τις εξελίξεις για να πουν οι δικηγόροι μου τι θα πράξουμε. Οφείλουμε να ακολουθούμε τους κανόνες τις FIFA και μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα