Ράγιο - Λα Κορούνια 1-2

Gazzetta team
Ράγιο - Λα Κορούνια 1-2

bet365

Μεγάλο διπλό στο «Βαγιέκας» η Λα Κορούνια, επικράτησε 2-1 της Ράγιο και πήρε βαθμολογική ανάσα. Σούπερ ο Μπορχες, δεν ξέχασαν τον «Γουίλι» οι γηπεδούχοι.

Μεγάλο διπλό της Λα Κορούνια στο Βαγιέκας, επικράτησε 2-1 της Ράγιο και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Δίκαιη η νίκη των Γαλιθιάνων, με τον Μπόρχες να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ματς πετυχαίνοντας δυο γκολ! Ο Κοσταρικανός άνοιξε το σκορ στο 10', με τη Ράγιο να ισοφαρίζει στο 22' με τον Μπουένο. Η Λα Κορούνια ήταν καλύτερο μεγαλύτερο διάστημα και στο 72' ο Μπόρχες από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το 2-1.

Δεν ξέχασαν τον «Γουίλι»

Η Ράγιο Βαγιεκάνο δεν ξέχασε τον Γουίλφρεντ Αγκμποναβμπάρε, ο οποίος απεβίωσε στα 48 του χρόνια έπειτα από μάχη με τον καρκίνο! Εξάλλου, ο Νιγηριανός ήταν γκολκίπερ της ομάδας για μια εξαετία. Οι παίκτες μπήκαν στο γήπεδο στέλνοντας το δικό τους μήνυμα «αναπαύσου εν ειρήνη Γουίλι». ο κόσμος δεν έμεινε σιωπηλός στο ενός λεπτού σιγής που κρατήθηκε φωνάζοντας διαρκώς το όνομά του! Ενα μπουκέτο λουλούδια, χιλιάδες ιαχές και ζεστό χειροκρότημα θα συνοδεύσουν τον Αγκμποναβμπάρε στο τελευταίο του ταξίδι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα