Το «ψηστήρι» του Φύσσα και η προοπτική!

Το «ψηστήρι» του Φύσσα και η προοπτική!

Νίκος Αθανασίου
Το «ψηστήρι» του Φύσσα και η προοπτική!

bet365

Οι εξαιρετικές σχέσεις του Τάκη Φύσσα με τον Χάρη Μαυρία, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να ρίξει «άκυρο» ο νεαρός εξτρέμ σε άλλη ομάδα. Η προοπτική παραμονής του καλοκαιριού και οι επιλογές που δίνει στον Αναστασίου.

Μετά τον αποκλεισμό από την Ξάνθη, ο Παναθηναϊκός θέλησε να φτιάξει κάπως το κλίμα και συγχρόνως να ενισχυθεί στο δημιουργικό κομμάτι. Η απόφαση για μεταγραφή πάρθηκε το πρωί της Παρασκευής, όπως ενημέρωσε και η «πράσινη» ΠΑΕ. Ανάμεσα σε άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, ο Χάρης Μαυρίας ήταν στην κορυφή της λίστας.

Ο νεαρός εξτρέμ που ανήκει στην Σάντερλαντ αλλά δεν υπολογίζεται, είχε προφορική συμφωνία με σύλλογο του εξωτερικού. Έτοιμος να... υπογράψει! Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες και την καλύτερη οικονομικά πρόταση που είχε στα χέρια του, ο Μαυρίας ψήφισε... πράσινο δαγκωτό! Εκτός από την αγάπη του για την ομάδα σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο Τάκης Φύσσας!

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της «πράσινης» ΠΑΕ έχει εξαιρετική σχέση με τον Μαυρία από τα κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδος και το «ψηστήρι» απέδωσε καρπούς μέσα σε λίγες ώρες. «Ξέρεις ότι σε πιστεύουμε, έλα να βοηθήσεις και να βοηθηθείς» ήταν το μήνυμα προς τον ποδοσφαιριστή που δεν το... σκέφτηκε και πολύ! Έριξε «άκυρο» στην πρόταση που είχε και κάπως έτσι έρχεται το Σάββατο στην Ελλάδα για να υπογράψει.
Ρήτρα δεν υπάρχει, ωστόσο, το θέμα της παραμονής του μόνο απίθανο δεν είναι. Ειδικά αν η Σάντερλαντ δεν κατάφερει να κρατηθεί στην Πρέμιερ Λιγκ και υποβιβαστεί.

Οι επιλογές που δίνει στον Αναστασίου

Όσον αφορά το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι, ο Μαυρίας δίνει στον Αναστασίου μια λύση στα εξτρέμ. Ο Μπαϊράμι έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να βοηθήσει και το «τριφύλλι» αποκτά έναν ποδοσφαιριστή που στα καλά του φεγγάρια μπορεί να κάνει την διαφορά. Ο «Ολλανδός» θα μπορέσει πιο ορθολογικά να παίξει 4-2-3-1 ή 4-3-3 ενώ ακόμη και στο 4-4-2 ρόμβο, ο 21χρονος «κουμπώνει» είτε ως δεύτερος επιθετικός είτε ακόμη και ως δεξιός μέσος, βγαίνοντας προς την πλάγια γραμμή για να δημιουργήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα